W tych słowach można streścić scenariusz tegoż filmu. Wybierając się na seans każdy chyba zdaje sobie sprawę z jakim filmem będzie miał do czynienia. Ale mierność fabularna razi niesamowicie w oczy. Niedopatrzenia oczywiście nadrabiane sa w jakimś stopniu przez efekty specjalne, ale czy warto wybierać się do kina tylko na nędzne pif paf tra dada???
Tak warto, ponieważ jest to kontynuacja kultowej serii kreskówki Transformers a doszukiwianie się w TF2 czy też TF1 jakiegoś drugiego dna mija się z celem. Gdybyś był fanem kreskówki czy też komiksów to też byś wiedział że mozna tam było tylko słyszeć Autobots roll out or autobots transform! a kolejne brzegi zostały wypełnione przez Twoje pif paf tra dada.
jednym słowe jeśli chcesz iść na ten film z twierdzeniem że ma fabułe jak Ojciec chrzestny albo midhunters to odpuść sobie i idź na horton słyszy ktosia i będziesz miał pieniążki zaoszczędzone i zadowolenie z ambitnego filmu. Dla mnie obydwie części były bomba i mam nadzieję że i kolejna mnie ostro zaskoczy a dla krytyków greetings and train! more and more and more
no fabuła nawet niezłą wymyślili z tym drugim żródłem energonem no efekty były spoko szkoda tylko ze tak mało było pokazanych autobotów przeważnie byli bliźniacy i bee z autobotów zgadzam się tu z kolegą że jest to kontynuacja kultowej serii kreskówki Obie części było bardzo dobre ciekawe jak będzie z trzecią czyżby minikony??
Ja się zgadzam z krytykami. Fabuły ten film nie ma. Ciągle tylko nawalanka i patetyczne wstawki. Humor często na niskim poziomie. Megan Fox tu nie gra, a tylko wygląda.
Film infantylny i niesamowicie głupi. I zajebisty. Byłem już na tym dwa razy i ciągle mi mało. 8/10
Ale nurtuje mnie jedno pytanie: Co stało się z bliźniakami i tym małym deceptikonem? W pewnym momencie po prostu przestali pojawiać się na ekranie.
Film dla matołów jak długo można oglądać chodzące klocki lego i lampy.
Trzeba mieć dziury w mózgu żeby wymyślić takie gówno.
Twoje ulubione i wystawione oceny też dużo mówią co oglądałeś xd.
Zaraz wyskoczysz z pytaniem ''A czy muszę mieć coś w tych rubrykach?'' - Ależ oczywiście, że nie, tylko czemu jest tam tylko TF?
"Pif paf tradadada"
Najlepiej zeby się nie bili, sciskali caly film. A nedzna to jest twoja wypowiedz bo to film w ktorym ma sie cos dziać. A jak sie niepodoba to teletubisie ogladaj moze sa w sam raz dla ciebie
Twoj poziom intelektualny jest bliski zeru. Naucz sie tabliczki mnożenia to porozmawiamy. Nie bede znizal sie do twojego poziomu.
Oczywiście, że Pif paf tradadada. Nie wiem tylko dlaczego niektórzy się oburzają na to i wyzywają innych. To, że jest to film, w którym się strzelają, wybuchają etc. to fakt. Tak samo, jak prawdą jest, że gdy idziemy na taki film, to ZASADNICZO nie powinniśmy się więcej po nim spodziewać. Ja się nie spodziewam i pójdę pewnie na ten film z takim właśnie "niespodziewaniem się". Podobnie jak na "J.I.Joe" i inne tego typu produkcje, które można oglądać od czasu do czasu. Pozdrawiam.
bdw "nie karmić trolli"