PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181293
5,1 33 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Na filmie byłem 3 dni po premierze, 1 cześć oczywiście widziałem.

Pewnego dnia podczas popołudniowych "nudów" serfując po internecie natrafiłem na Transformers(1 część) Zainteresowałem się i obejrzałem.

Film tak OGROMNIE MI SIĘ SPODOBAŁ że chodziłem nabuzowany scenami z filmu przez 2 tygodnie ;p...Czekałem 2 lata na ten moment. Poszedłem do kina na Transformers 2. To że pęcherz mi pękał od wypitej coli nie miało żadnego znacznia, film mnie ogromnie podekscytował i się po ludzku...spodobał :).

Megan i Shia świetni.
Efekty CUDNE

10/10

Też jesteś FANEM filmu!? Wpisz się tu i podyskutujmy w KULTURALNY sposób.

Osoby którym film się nie spodobał prosze o niebluzganie tutaj swoich teori lecz zapraszam do innego wątku.

Pozdrawiam!

http://www.youtube.com/watch?v=aJKGAZO4beI&feature=related

Before time begin there was....the Cube...

Świetnie :) Albo o tym "level'u" feromonów Sama ; D

Peter Cullen jest fantastyczny, ale Hugo Weaving też świetnie się spisał. No Frank Welker w roli Soundwava.

normalka że zajebisty 10/10 :) HUMOR I ROZRUBA hehehehe To się chwali
!!!

chris_lp

Zajebisty wyjebisty wyjebany w kosmos w 10/10 z czystym sumieniem ps.tylko za malo wszystkich robotow bylo

Dla mnie film również świetny i podobnie jak Ty też chodziłem podjarany scenami z "jedynki" przez długi czas. Po "Zemście upadłych" oczekiwałem równie dużego widowiska i nie pomyliłem się, dla mnie równie dobry! oczywiście dałem 10/10. Moim zdaniem klimat zachowany, historia ciekawa. Jestem fanem obu tych filmów, dla mnie są to jedne z lepszych jakie oglądałem, nigdy na pewno o nich nie zapomnę, zawszę będą siedziały mi w głowie, zawsze będą mi się przypominały przeżycia których doświadczałem oglądając obie części. Są to dla mnie filmy, które nawet wielokrotnie oglądane, potrafią tak samo zachwycić. Pozdrawiam wszystkich fanów.

Boyar_2

Mam bardzo podobne odczucia ;] Jeśli Transformers 3 dorówna pierwszej i drugiej części to będzie genialna a zarazem moja ulubiona trylogia wszech czasów. Pozdrawiam wszystkich fanów ! ;]

10/10. Absolutnie genialne dzieło.

Rzeczywiście, pierwsza cześć była naprawdę genialna, stała się jedną z moich ulubionych filmów. Zanim jednak poszłam na kontynuację poczytałam trochę komentarzy na jej temat na filmwebie i szczerze mówiąc po przeczytaniu kilku wypowiedzi już miałam do niej negatywne podejście. Ale o dziwo dwójka była naprawdę dobrze odwaloną robotą, efekty wspaniałe, z fabułą może gorzej i jakoś nikt nie wyszedł z sali w trakcie trwania filmu, o czym mówili w swoich komentarzach zgorszeni internauci.

Było kilka niedociągnięć, niektóre zabawne teksty nie spełniły swojej roli, ale jakoś olałam to i dobrze bawiłam się podczas seansu. :)

magmi

"niebluzganie tutaj swoich teori"
Grzeczny jesteś oO

Mi film się naprawdę bardzo podobał, dałem 10/10 dla mnie to arcydzieło w gatunku kino akcji, efekty specjalne powalały na kolana ;) Oglądnąłem ten film przypadkiem w Multikinie i nie żałuję. Poszedłem ze znajomymi na Epoka Lodowcowa 3 3D ale po 20 minutach filmu coś się zepsuło i nas wyprosili oddając pieniądze (haha żal nie?) no i zdecydowaliśmy się czekać aż 2 godziny na Transformers 2: RoF. Wprost nie mogę się doczekać na wersje BluRay! Jak tylko wyjdzie to lecim z koksem na kinie domowym! Jeżeli chodzi o fabułę to ta z pierwszej części mi się bardziej podobała, no ale wiadomo, fabuła jak fabuła każda inna... nie mogę się doczekać 3 części, ciekawe co Michael Bay nam zaserwuje :) Gorąco Polecam, ludzie atakujcie kina póki jeszcze można oglądać :P

Artoven

No nie taki żal. Wiesz, sorrzęt ma to do siebie, że czasem zawodzi. Chyba, że wolałbyś czekać kilka godzin, aż naprawią.
"Wprost nie mogę się doczekać na wersje BluRay! Jak tylko wyjdzie to lecim z koksem na kinie domowym!" xD To mnie dobija xD
Michael Bay nic nam nie zaserwuje. Może Ci od efektów specjalnych.
I nie wiem już, co to znaczy arcydzieło....

Zajebisty film,jest godny polecenia....A jak uważacie lepsza była 1 czy 2 część bo ja uważam żę 2 ;)

Ja uważam że pierwsza.