Witajcie!
Na wstępie zaznaczam, że jestem silnym 23-letnim młodzieńcem, który nie jeden już w życiu katastroficzny/totalnie rozwałkowy film w życiu widział.
Przed chwilą wróciłem z seansu i... i głowa mnie boli!!! Niestety, jak dla mnie producenci strzelili sobie w stopę, gdyż po tym filmie nie będę miał ochoty oglądać żadnych katastroficznych/sf/przygodowych/rozwałkowych filmów przez conajmniej rok!!!
Ktoś miał zdecydowanie zaaaaaaa duuuuuużoooooo kasy do wydania i po prostu przegiął! Zrobił taką rozwałkę, że człowiek wychodzi z seansu po prostu zmęczony ciągłymi wybuchami, hukami, rozbłyskami, uderzeniami, wystrzałami i innymi takimi... po prostu łeb od tego pęka!!! Ogólnie film jest też w wielu miejscach zbyt przegięty, nawet jak na zwykłą baję dla dzieci. Zero logiki, zero konsekwencji, zero czegokolwiek. Jedynka podobała mi się bardzo, gdyż potrafiła być, nazwijmy to... "subtelna". Jedynymi atutami filmu jest nawet niegłupi humor w kilku momentach. A poza tym, tylko apap na ból głowy!
I to ma być niby wada, w tym filmie o to chodzi wolałbyś żeby roboty poszły sobie na piknik do lasu, ja tylko oczekiwałem od tego filmu wybuchów i walk.Bez obrazy ale chyba masz słabą głowe.
Myslalem ze bedziesz pisal o tym ze w filmie jest bardzo duzo tresci dla dzieciakow niz mlodziezy czy doroslych bo takie sceny do na 1 rece mozna wyliczyc
dla mnie film świetny, dostałem do czego oczekiwałem. ROZWAŁKA NA MAXA HAHAHA:p:p masa efektów i non stop walka, no i do tego świetny humor:P dostaliśmy to czego chcielismy od Bay'a :P
ile masz lat dziecko i kto Ci siana do głowy napchał?
smutne jest to, że w tym kraju jest tylu zwolenników mcshitu z zachodu, żywiących się niskich lotów szajsem.
niestety, wojna wybiła inteligencję, potem NKWD, SB i inne komuchy z millerem na czele zrobiły z tego kraju społeczeństwo sterowalne i bezmyślne. 10% ludzi w kraju coś sobą reprezentuje, niestety taka jest prawda. Jeden W. Bartoszewski nie odmieni naszego wizerunku choćby nie wiem jak się starał. żal...
dziecko??? hehe dobre:P nie pomyślałes geniuszu ze nie tylko dzieci lubią takie filmy?:D bedąc w kinie na premierze widziałem może kilkoro dzieci, reszta to dorośli:P a tak na marginesie mam 22 lata
spierdalaj na wajde!!!!jak masz coś do mcshitu...a ty pewnie w tych 10% się mieścisz..heheheeh sam jesteś żałosny...