Rozrywka na najwyższym poziomie. Film rozrywkowy nie jest w stanie osiągnąć wyższego poziomu niż T2. Lekkie, świetnie z DYSTANSEM. "Bawmy się dobrze, robimy super zabawe dla ludzi i o to chodzi" Kino przygody Pozdroooo. Najlepsze od dawna. Świetne kino, wesołe, efektowne i warte biletu. Kto nie widział filmu w kinie bądź w HD, Imax, cokolwiek, tylko ściągnął kam nie ma prawa się wypowiadać. Widziałem na przed premierze. kozak, hardkor, kozak. mówiłem? warto. Rozrywka na poziomie, na wysokim. Teraz czekam na Sherlock Holmesa i Avatara. Kino rozrywkowe zapyta ktos? Powiem Transformers 2. !!!! Skryci onaniści ambitnego kina nara.
Nie zgodzę się,że to najlepszy film przygodowy od dawna. Star Trek duuużo lepszy!
Star trek... hehe.. wybacz.. są gusta i guściki.. Jak dla mnie Star trek to odgrzany kotlet i średnio mi się podobał.. :/
Zgodze się co do Star Treka. Niby film ok ale już po kilku godzinach o nim zapomniałem. Ale to co wydarzy się w środę, tóż to będzie masaakraa ;D Już po samych zwiastunach ( dzięki Bogu nie oglądałem wszystkich spotów ;D) zapowiada się rozpierducha total. + dochodzą opinie które to potwierdzają. To jest film, by się odprężyć i dobrze bawić.
Pozdro.
Zemsta Upadłych jest odgrzanym kotletem.
Star Trek kotletem zrobinym na podstawie tajemniczej magicznej receptury.
Od razu dodam,że ten kotlet Baya bardzo mi smakował ;)
Przez te wasze kotlety zgłodniałem i zrobiłem sobie smaka na dobrą, polska kuchnię:) Teraz muszę iść do kuchni zamiast rozkoszować się pobytem na forum filmweba ! Nienawidzę Was ;)
Dziś walę o na 15 na Star treka, jestem go ciekaw bo nigdy nieoglądałem serialu (wiem, trochę to dziwne:) ). Pozdro dla wszystkich.