Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181712
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Rozrywka na najwyższym poziomie. Film rozrywkowy nie jest w stanie osiągnąć wyższego poziomu niż T2. Lekkie, świetnie z DYSTANSEM. "Bawmy się dobrze, robimy super zabawe dla ludzi i o to chodzi" Kino przygody Pozdroooo. Najlepsze od dawna. Świetne kino, wesołe, efektowne i warte biletu. Kto nie widział filmu w kinie bądź w HD, Imax, cokolwiek, tylko ściągnął kam nie ma prawa się wypowiadać. Widziałem na przed premierze. kozak, hardkor, kozak. mówiłem? warto. Rozrywka na poziomie, na wysokim. Teraz czekam na Sherlock Holmesa i Avatara. Kino rozrywkowe zapyta ktos? Powiem Transformers 2. !!!! Skryci onaniści ambitnego kina nara.

ocenił(a) film na 8
Redgard

Nie zgodzę się,że to najlepszy film przygodowy od dawna. Star Trek duuużo lepszy!

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Star trek... hehe.. wybacz.. są gusta i guściki.. Jak dla mnie Star trek to odgrzany kotlet i średnio mi się podobał.. :/

1wilq

Zgodze się co do Star Treka. Niby film ok ale już po kilku godzinach o nim zapomniałem. Ale to co wydarzy się w środę, tóż to będzie masaakraa ;D Już po samych zwiastunach ( dzięki Bogu nie oglądałem wszystkich spotów ;D) zapowiada się rozpierducha total. + dochodzą opinie które to potwierdzają. To jest film, by się odprężyć i dobrze bawić.
Pozdro.

ocenił(a) film na 8
1wilq

Zemsta Upadłych jest odgrzanym kotletem.
Star Trek kotletem zrobinym na podstawie tajemniczej magicznej receptury.
Od razu dodam,że ten kotlet Baya bardzo mi smakował ;)

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Przez te wasze kotlety zgłodniałem i zrobiłem sobie smaka na dobrą, polska kuchnię:) Teraz muszę iść do kuchni zamiast rozkoszować się pobytem na forum filmweba ! Nienawidzę Was ;)

Dziś walę o na 15 na Star treka, jestem go ciekaw bo nigdy nieoglądałem serialu (wiem, trochę to dziwne:) ). Pozdro dla wszystkich.