PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Czytając i od czasu do czasu uczestnicząc w dyskusji na temat filmu najczęściej dobrze się bawię, jednak niektóre argumenty po prostu są śmieszne i świadczą tylko o tym, iż to niektórzy zaciekli przeciwnicy filmu idą na łatwiznę (co najczęściej zarzucają twórcą filmu) i nie uruchamiają swoich szarych komórek (nie mają, nie chcą, nie potrafią). Słynna już moszna i jaja Devastatora to jeden z tematów jaki przewija się na forach w związku z tematami "Jak ja nie lubię tych robotów, jaki M Bay jest głupi a film podoba się tylko dzieciakom". Wszystkie te osoby, które tak skwapliwie wyłapują wszelki głupoty i niedociągnięcia w filmie a które wspominają o "jajach robota", przy swojej niewątpliwej inteligencji powinny bez problemu załapać, iż to nie są "naprawdę" genitalia. Czemu? Ano pomyślcie troszeczkę, jest bardzo łatwe wytłumaczenie. Czasem przed postawieniem zarzutu ( w tym przypadku skąd roboty mają genitalia?) lepiej chwilkę się zastanowić niż palnąć jakąś głupotę i wyjść, jak w tym przypadku, na totalnego kretyna.

ocenił(a) film na 10
ALIEN_K

Ale jednak reżyserowi chodziło o to żebyśmy myśleli że to genitalia.
Inaczej nie dawał by tej sceny.

ocenił(a) film na 8
alijons

Raczej mu chodziło by w tym momencie większa część oglądających złapała pompę...

ocenił(a) film na 10
MK24

Jak widać z całego filmu wszyscy zapamiętali właśnie ten szczegół xD

ocenił(a) film na 8
alijons

Żebyśmy tak skojarzyli, ale to nie są genitalia do jasnej cholery tak jak niektórzy opisują.

użytkownik usunięty
ALIEN_K

"to nie są "naprawdę" genitalia."

Tyle powiem: http://bi.gazeta.pl/im/2/4522/z4522752X.jpg

ocenił(a) film na 8

RLY. Wiem, że dla kolegi to może być szok i rozczarowanie, alt to naprawdę "naprawdę" nie są genitalia.

ocenił(a) film na 1
ALIEN_K

jedyne co potrafisz powiedzieć to: "to nie są genitalia"
tego nawet nie można liczyć jako argumentu

ale już zdążyłeś nazwać kretynami osoby które mówią, że są to genitalia, choć na obronę swojej tezy nic nie masz

ocenił(a) film na 10
wishram

O matko boska... teraz się kłócić będą.
Widzieliście kiedyś robota z genitaliami?

ocenił(a) film na 8
wishram

"jedyne co potrafisz powiedzieć to: "to nie są genitalia"
tego nawet nie można liczyć jako argumentu

ale już zdążyłeś nazwać kretynami osoby które mówią, że są to genitalia, choć na obronę swojej tezy nic nie masz "

Skoro są tacy mądrzy jak mówią ,to będą w stanie odkryć o co chodzi.

użytkownik usunięty
ALIEN_K

ALIEN K, gratulacje, nawet O RLY? nie wiesz co znaczy.
To może spróbuję inaczej. Ty mówisz że to nie są genitalnia, ja na to:

THANK YOU CAPTAIN OBVIOUS

Teraz jasne?

ocenił(a) film na 8

W końcu podobały mi się transformersy, więc inteligencją nie grzeszę. KPW?

ocenił(a) film na 4
ALIEN_K

O ludzie...:/ Przecież to taki mały akcent humorystyczny, o co wam wszystkim chodzi?oO

ocenił(a) film na 8
kuba270

Oczywiście, że to akcent humorystyczny. Jednego będzie śmieszył drugiego nie. Ale wkurza mnie jak ktoś komuś zarzuca, iż nie potrafi myśleć a sam nie wykazuje chociaż odrobiny pobudzenia szarych komórek.

ocenił(a) film na 4
ALIEN_K

Hehe, to już chyba w biblii była taka riposta.:D Coś tam z belką i okiem.;)