PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Szajs

ocenił(a) film na 5

Osobiście nie byłam, ale z tego co słyszałam no i trochę widziałam to marny film. Może muza ok i efekty specjalne, ale reszta pozostawia wiele do życzenia.

ocenił(a) film na 9
katarynkaxD

Jak nie byłaś to sie nie wypowiadaj, bo jeszcze odradzisz komuś pójście do kina...
Żal mi takich ludzi, dlatego duszę się w tym kraju pełnym zarozumiałych i zawistnych ludzi.
Polecam ten film szczerze, genialna rozrywka w sam raz na wakacje.

ocenił(a) film na 5
lord_of_the_rings

Mi odradził braciszek, który stwierdził, że film to tylko sama szczelaninka i nic więcej.Dziwie,że komuś kto ma taki nick może się podobać taki film. To obraza dla filmu Władcy Pierścieni.

ocenił(a) film na 5
lord_of_the_rings

Mi odradził braciszek, który stwierdził, że film to tylko sama szczelaninka i nic więcej.Dziwie,że komuś kto ma taki nick może się podobać taki film. To obraza dla filmu Władcy Pierścieni.

ocenił(a) film na 9
katarynkaxD

Ja tam nie widzę żadnej obrazy dla Władcy Pierścieni, to arcydzieło wszechczasów, którego Transformery nigdy nie dościgną. Na Transformery poszedłem obejrzeć super efektowne widowisko, nie spodziewałem się dzieła na miarę Władcy Pierścieni i słusznie. T tak jakby oczekiwać głębszego przesłania we "Włatcach Móch", ten serial to totalna żenada ale to tak na marginesie.
Swoim gadaniem, że film jest słaby możesz kogoś skutecznie zniechęcić, dlatego jeżeli naprawdę chcesz obiektywnej oceny to sama się wybierz do kina bo warto. Jeżeli nie lubisz takich filmów nie psuj smaku innym.

ocenił(a) film na 5
lord_of_the_rings

OK. Napisałam tylko co myśle. Jak ktoś chce pójś do kina to chyba nie zniechęci go jeden negatywny komentarz.

ocenił(a) film na 5
katarynkaxD

Może sama pójdę i się przekonam czy mój brat miał rację;P

ocenił(a) film na 9
katarynkaxD

No i słusznie, pamiętaj, że najlepiej odczuć coś na własnej skórze;p

katarynkaxD

dziwią mnie tego typu wypowiedzi "nie byłam, ale słyszałam". Jak nie
oglądając czegoś można stwierdzić że coś jest szajsem...ciekawe ;)