Osobiście nie byłam, ale z tego co słyszałam no i trochę widziałam to marny film. Może muza ok i efekty specjalne, ale reszta pozostawia wiele do życzenia.
Jak nie byłaś to sie nie wypowiadaj, bo jeszcze odradzisz komuś pójście do kina...
Żal mi takich ludzi, dlatego duszę się w tym kraju pełnym zarozumiałych i zawistnych ludzi.
Polecam ten film szczerze, genialna rozrywka w sam raz na wakacje.
Mi odradził braciszek, który stwierdził, że film to tylko sama szczelaninka i nic więcej.Dziwie,że komuś kto ma taki nick może się podobać taki film. To obraza dla filmu Władcy Pierścieni.
Mi odradził braciszek, który stwierdził, że film to tylko sama szczelaninka i nic więcej.Dziwie,że komuś kto ma taki nick może się podobać taki film. To obraza dla filmu Władcy Pierścieni.
Ja tam nie widzę żadnej obrazy dla Władcy Pierścieni, to arcydzieło wszechczasów, którego Transformery nigdy nie dościgną. Na Transformery poszedłem obejrzeć super efektowne widowisko, nie spodziewałem się dzieła na miarę Władcy Pierścieni i słusznie. T tak jakby oczekiwać głębszego przesłania we "Włatcach Móch", ten serial to totalna żenada ale to tak na marginesie.
Swoim gadaniem, że film jest słaby możesz kogoś skutecznie zniechęcić, dlatego jeżeli naprawdę chcesz obiektywnej oceny to sama się wybierz do kina bo warto. Jeżeli nie lubisz takich filmów nie psuj smaku innym.
OK. Napisałam tylko co myśle. Jak ktoś chce pójś do kina to chyba nie zniechęci go jeden negatywny komentarz.