Film jest super.Nie wiem dlaczego niektórzy oceniają go tak nisko.Zrobiony idealnie film s-f tak jak ten nie równa się niczemu.5+.Producenci i wszyscy inni którzy przyczynili się do powstania filmu powinni otrzymać nagrodę.Pozdrawiam
"Film jest gniotem.Nie wiem dlaczego niektórzy oceniają go tak wysoko.Zrobiony beznadziejnie film s-f tak jak ten równa się kupie.5+/10.Producenci i wszyscy inni którzy przyczynili się do powstania filmu powinni otrzymać w nagrodę kastracje.Pozdrawiam"
na huj wkurwiasz ludzi co ? jesteś taki fajny, bo przerabiasz czyjeś zdanie na temat filmu ? no kurwa jaki żal... ale takiemu nie przepowiesz , codziennie będzie tu wchodził choć nienawidzi tego filmu, ahaha totalna głupota. Gdybym obejrzał film i bym stwierdził, że większego gówna nigdy nie widziałem to bym w ogóle na FW go nie odwiedził, no może tylko raz wystawić niską ocenę. Rozumiem, że całymi dniami w domku siedzisz to potem z nudów nie masz co robić dzecie neo ;]
A co chcialbys mi przepowiedziec? Jestes wrozka? Nie wiem co cie interesuje moje prywatne zycie. Mam checi i czas to sobie pisze na forumie az tak cie to boli? Jelsi tak to idz do psychologa bo ja z tym problemu nie mam.
PS nie pisze sie huj tylko chuj ;]
PS2 cos specjalnie dla ciebie
autor: RhineHorn
"na huj wkurwiam ludzi co ? jesteś taki fajny . swietnie przerabiasz czyjeś zdanie na temat filmu . Podziwiam cie . no kurwa jaki żal bo jestem glupi... ale ja nie przepowiem przyszlosci , codziennie będe tu wchodził dla ciebie choć nienawidze tego filmu, ahaha totalny odjazd. Obejrzalem TF2 i stwierdzilem, że większego gówna nigdy nie widziałem to bede w ogóle na FW ciebie odwiedzal, no może jeszcze wystawić niską ocenę. Rozumiem, że całymi dniami jestes poza domem bo jestes pro ale potem z nudów mozesz posiedziec ze mna czyli dzeciem neo ;]"