Film świetny dałam mu ocenę 10/10 film zabawny płakałam prawie ze śmiechu w niektórych momentach mnóstwo akcji.Na ten film nie idzie się dla szukania głębszego sensu dialogów, bądź jakiegoś przesłania. Ludzie tam walczy robot ciężarówka z innym mu podobnym robotem dajmy na to z robotem koparką!!! Czego wy oczekujecie że scenarzysta ukryje ten fakt w głębokich i jakże świetnych dialogach ? To tylko człowiek a nie cudotwórca :)
Optimus miał takie filozoficzne dialogi - ładnie to brzmi z głosu Petera Cullena.
Rzeczywiście, mamy takich cudotwórców jak ty, którzy chyba nie umieją czytać treści postów na filmwebie, albo ja ślepy i nie widzę żeby ktokolwiek miał zastrzeżenie do samego gatunku filmu i jego "ambitności przesłania". Zastrzeżenia są do samej formy rozrywki.
Poza tym to co napisałaś jest tak głupie, że przechodzi jakiekolwiek granice "Na ten film nie idzie się dla szukania głębszego sensu dialogów" nie wiem czy jakiś komentarz jest potrzebny :) Ma się rozumieć, że oni mówią sobie tak bezsensu, że o nic im nie chodzi? tzn, że film to jeden wielki bełkot nic nie znaczących słow, bez żadnego sensu? Uśmiałem się po pachy, brawo, (pomijając już fakt, że dialogi w filmie są bardzo ważne) ale jakby te dialogi nie brzmiały zawsze mają jakiś sens, za to FILM może mieć ewentualnie jakieś tam przesłanie.
najzabawniejszy był dla mnie ten robot z którym Mikaela Banes musiała chodzić wszędzie,ten gość w mięsnym ,,nie dotykaj mnie wieprzowiną,, i jego zabójczy uśmiech albo ten koleś na granicy taki sobowtór Danny DeVito, cała akcja z papierem toaletowym w muzeum a was co rozbawiło w filmie ? :)