Baj ma wielkie serce. Cóż taka myśl mi się nasuwa po najnowszym tworze pana Bay'a. Poświęcił on wszak mnóstwo czasu i włożył wiele wysiłku żeby stworzyć dzieło, które potrafi zabawic i wprowadzić do magicznego świata miliony dzieciaków i to tych najbardziej potrzebujących. Bo ileż to radości daje widzieć olbrzymie roboty na wielkim ekranie.
Naprawdę nie chcę nikogo urazić! ale naprawdę to wielka radosc widzieć te chore dzieciaki (z porażeniem mózgowym, z zespołem downa) świetnie bawiące się w kinie. Te uśmiechy na ich twarzach, emocje których nie ukrywają siedząc na fotelu kinowym.
Naprawdę dobra robota panie Baju. Szczęście dzieci jest przecież najważniejsze, zwłaszcza tych najbardziej potrzebujących, dobrze że pan jako jedyny to rozumie. Dziękuje.
God Bless You
powiem szczerze Twoja wypowiedź jest wyjątkowo nie na miejscu.
film się Tobie nie podoba - OK, dla mnie też był beznadziejny i na dodatek nudny, ale chamstwem wypowiedzi pobiłeś tutaj wszystkich, nawet te dzieciaki, które zaciekle bronią tego filmu obrażając wszystkich w około. Żałuję że sposobu dyskusji uczą się od takich jak Ty :/
Wiesz na bank nie miał zamiaru wbić się swoją wypowiedzią na wyżyny dobrego smaku :-) Mi jego wypowiedź się bardzo spodobała. Po za tym dla niektórych chamstwo dla innych fajny żarcik :-D
także bardzo dziękuje - jednak życzenie nie jest potrzebne - poczucie humoru nie ma nic wspólnego z cieszeniem się z chamstwa innych :P
Właśnie poczucie humoru jest z tym bardzo związane, bo często najlepsze dowcipy, żarty i gagi to nic innego jak czyste chamstwo :-) weźmy na przykład Film Borat rozbawił on masę ludzi a przecież jego teksty były niesmaczne i chamskie dla wielu (np. tekst "to moja siostra jest 4-ta najlepszą dziwką" mówiony o dziewczynie która nie rozumiała co aktor o niej mówi i dowiedziała się po premierze gdy przetłumaczono to jej :-P) Może to nieco inny rodzaj chamstwa ale tak czy siak to chamstwo często najbardziej nas śmieszy.
ale nie znaczy, że musimy je akceptować, gdyż przeważnie bawi nas gdy dotyka innych, ale czy jest tak samo gdy dotyka nas samych...
Tobie chamstwo nie przeszkadza bo jest zabawne, ja mam odmienne zdanie na ten temat
spoko ja rozumiem wielu nie śmieszy to co mnie... już przywykłem. Z reszta wiem że akurat moje poczucie humoru jest nieco spaczone :-D więc luz. pzynajmniej zgadzamy sie ze film był do bani :-D
Co prawda to prawda Bay ma wielkie serce :-)
A te dzieci jak wspomniałeś. Widziałem je! Bawiły się pięknie :-) Te uśmiechnięte buźki, radość i niepohamowany śmiech z dowcipów na ekranie które specjalnie zostały dla nich wymyślone, z tego co wiem nawet wiele z nich weszło na Filmweb i dało 10/10, to dowód jak ważny dla nich jest ten film :-)
O co mnie posądzacie. Byłem z wycieczką upośledzonych dzieci na tym filmie i one naprawde się świetnie bawiły. Po prostu serce rośnie na taki widok.
I kolejna osoba której nie potrafię zrozumieć ;/ po co wchodzisz na to forum a na dodatek zakładasz nowe tematy i dyskutujesz skoro w Twoim mniemaniu tym filmem podniecają się tylko upośledzone dzieci i ludzie bez mózgu ? zniżasz się do nas ? Ku... tego pojąc nie mogę... jak oglądnąłem Klątwę 3 to wystawiłem tylko mierną ocene i miałem w du... ten film i tam już więcej nie wchodziłem bo niby po co ?