Naprawdę udana kontynuacja jedynki. Akcja, Efekty, Fabuła,Gra aktorów, po prostu brawa dla wszystkich twórców po raz drugi.
Ma to klimat.
Polecam!
Aaa proszę rozwiń "fabuła" co ci, się w niej takiego podobało. Bo "akcja i Efekty" mogę zrozumieć... ale Fabuła? Grę aktorów przemilczę.
Okropna kontynuacja! dla pierwszej czesci polecialo odemnie 8, dla drugiej polowe mniej.. bo tylko 4.. byc moze technicznie film jest lepszy, bardziej dopracowany.. Ale jest mega idiotyczny.. Nie wiem czy to mialo byc kino rozrywkowe, czy film z jakims mega przeslaniem, bo rezyser az nadto sie wyglupia i w jednym momencie serwuje nam smieszna scenke, po to by za chwile wprowadzic nastroj powagi i przegadac temat.
ZEMSTA upadlych . jestem na NIE
Nie sądzisz, że to ciekawsze? Taka nagła zmiana niż jeśli wszystko miałoby być prostolinijne i najlepiej łatwe do przewidzenia.
A co do gry aktorskiej to dla mnie była ok :D Gdyby tylko nie Megan i jej sztuczne minki ...
jak w 3 bedzie ta sama fabula to film dostanie u mnie 1(ciagle biegac iczegos szukac) moze w 3 czesci zmiena ze juz niebedzie milosci miedzy 2 głownymi akorami?(chodzi mi o to czy sie rozejda). by dodało troche smaczku scenerii...
A co ma wspólnego miłość ze scenerią filmu? Sceneria to tło.
Tak ogólnie mówiąc to efekty specjalne nie były nadal idealne ,ale i tak o wiele lepsze ,niż w 2012 ,którego przestałem oglądać po 10 minutach.