Zajebisty film, zmieniłem zdanie. Bo jak wcześniej wyrażałem nie pochlebne opinie to mnie nikt nie lubił;(
Kto mnie lubi niech się wpisze.
Transformasioooon!
Ja się zapytam co ty bierzesz... Bo chyba powinieneś zmienić aptekę bądź dilera...
Miszczu Ty chyba masz jakąś obsesje na punkcie tego filmu. Powiedziałeś że jest słaby, fajnie wyraziłeś swoje zdanie, tylko po co piszesz następne posty??? Skoro tak nie podoba Ci się ten film to po co wkółko się przy nim udzielasz??? Może w życiu codziennym jesteś niedoceniany i tu chcesz na siebie zwrócić uwage i poprawić własną samoocene???
Jest wiele gorszych filmów od transformersów, no ale one nie są akurat na topi co:D Co by Ci dało jak byś się tera np za jakieś ścierwo uwe bola wziol skoro nikt by tego nie czytal. Słabiutko.
Pan Uwe i pan Bay to chyba ta samą szkołe filmową skończyli bo robią identyczne filmy, tylko że Uwemu się nie wiedzie z producentami;(
Na moje pytanie po co udzielasz sie przy filme ktorego nie trawisz zamiast go zignorować dalej nie odpowiedziałeś. Czyli rozumiem że to są próby zwrócenia na siebie uwagi tylko nie chcesz tego powiedzieć wprost. A Uwemu nie wiedzie się z producentami, dlatego że nie wiedzie mu się z widzami w przeciwieństwie do Baya.
A jaki założyłem temat? Przeciez napisałem że zajebisty, czego Wy jeszcze chcecie. Film super choc książka była lepsza.
najlepiej będzie jak nie będziesz już zakładał nowych tematów... nie będziesz palił i brał, i niczym popijał...
Widze dudeee w kolekcji ulubionych filmów same klasyki sobie trzymasz. Zdobywcy oskarów i innych prestiżowych nagród w swoich kategoriach, pogramcy krytyków i festiwali. No naprawde prawdziwy konersr z Ciebie nie ma się do czego przyczepić. Już się nie dziwie że wszystko inne za ścierwo uważasz skoro taki smakosz kina jestes. Masz tam błąd, przynajmien jeden wypatrzyłem. "Gorączka" jest z 1995 roku a nie tak jak masz skatalogowane 1996 taki mój wkład w twoją magiczną kolekcje. Pozdrawiam!