PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Zwiastun !!

ocenił(a) film na 10

Tak jest już zwiastun "no może prawie " ale jest niezły :

http://vimeo.com/4208071?pg=embed&sec=

ocenił(a) film na 6
patryks83

ten filmik wgniótł mnie w ziemię. Ten film nas wszystkich w czerwcu wymiecie pod względem widowiskowości.

danus1986

Nawet gdybym musiał zmoczyć spodnie to na tym filmie nie wyjde na
siusiu!!! NO WAY! Też wrzuciłem ten film ale zanim się zorientował, że
jest na stronie to napisałem, że są nowe zdjęcia i chujowo wyszło! Całe
szczęście mamy tu bystrego kolege! Płaczący BumbleBee mnie
zmiażdżył...Pozdrawiam

danus1986

Dokładnie, to będzie hit roku, czuje totalną miazgę, juz po pierwszej części wyszedłem z kina z opadniętą szczęką nie mogąc przez kilka minut nic powiedzieć a przy tym filmie dzieje się to samo ale już przy samym zwiastunie!!! xD

Matt_888

"I'm so exscited!!!" Podpisuje się pod tą piosenką....

ViThElEtZ

O kurde... No masakra ;D Dewastator potężnyyy xD Ale będzie zajebiście.
Zaczynam odliczanie do premiery!!

ViThElEtZ

No piosenka rozwala, roześmiałem się aż oglądając a z drugiej strony także się podpisuje :D

ViThElEtZ

Bay przechodzi samego siebie xD nie chcę nawet myśleć co odwali w 3 części xD

ocenił(a) film na 10
patryks83

wiadomo już jak to sie skończy , pewnie niezbyt dobrze , Autoboty mocno oberwa jakieś 3 : 0 tak żeby w cześci trzeciej mogły sie podniesc po upadku i dokopac wszystkim.

No jeszcze połowe Świata rozwalą w miedzy czasie ale to szkopół.

ocenił(a) film na 9
patryks83

albo mi sie wydawalo czy BumbleBee bedzie walczyc z devastratorem?? 2:06.....trailer mnie wgniotl w fotel masakra!!!!!!!!!!prawda autoboty mocno oberwa....bardzo malo pokazali o fallenie i o rawage'u.......WYPAS!!!

pyrazginerz

Bumblebee walczy z Rampage'em i ten nieźle od niego dostaje, przynajmniej w tym momencie :D

ocenił(a) film na 8
Matt_888

nie ma tego.. o.0.. jakis kod trzeba podac.. ;/

badboyxD

masz na youtube...wpisz transformers 2 jest w hd

ocenił(a) film na 8
loploplopl

link rozpoczynający ten temat miał możliwość pobrania tego zwiastunu w wersji HD 380MB.avi , Dziś pobranie jak i sam filmik jest chroniony hasłem, zna ktoś inny link, rapidshare lub cokolwiek aby ten zwiastun w pełnym HD pobrać?

Vartez

Muszę mieć ten zwiastun w FHD dajcie linka!

ocenił(a) film na 10
patryks83

http://www.youtube.com/watch?v=-TL3XEvTfNo

no no ...

ocenił(a) film na 6
patryks83

widać jeszcze małe niedoróbki, np. próba ukrycia tatuażu u Megan, widać, że jest on póki co tylko zamalowany, w finalnej wersji pewnie komputerem to poprawią ;)

jankes1982

Zaklejony raczej :)

za krótki za krótki

Matt_888

szczerze? to mam gdzieś jej tatuaż, byle zagrała lepiej niż w jedynce, bo będzie jej sztywność w oczy raziła

ocenił(a) film na 3
patryks83

Wohohohohoho rzeczywiście do tego filmu nie da się podejść bez emocji.To jest niemożliwe,przynajmniej nie dla mnie.Cały ten trailer mnie zniszczył,ten film będzie najbardziej widowiskowym filmem od lat.Co ten Bay nam szykuje heh,sam już nie wiem.Jeszcze nie dawno byłem sceptycznie nastawiony,ale teraz nawet brak Megatrona czy wygląd bliźniaków nie będą miały żadnego znaczenia.Bo prawdopodobnie na filmie będę czuł niesamowite emocje,wrażenia z efektów i śmiech do łez.Tego mi trzeba,tym bardziej,że transformers to moja ulubiona bajka :) Oj już nie mogę się doczekać filmu.
Heh idę na Wolverine 28 kwietnia,tam pewnie będzie nowy,długi i pełny zwiastun.
Oj będzie się działo 26 czerwca.Wszystkim tym,którzy mieszkają w Warszawie i idą na film,polecam tylko i wyłącznie kino Praha,ponieważ tam jest najwspanialsza jakość filmowa :)Na jedynce tam byłem i czułem tak jakbym oglądał z telewizora FHD,tylko nieco większego oczywiście :p

A teraz już ochłonąwszy nieco czas pomówić o samym trailerze.Zapowiada się dużo niespodzianek.Rampage świetnie się prezentuję,Stascream będzie chyba najbardziej mroczny,Optimusowi chyba nieźle się oberwie.Hm on sam tam z nimi walczy czy co.Jet Fire to mnie rozjebał na części pierwsze z tym tekstem i laską :D
Blackout się pojawi,parę nowych transformersów widziałem,ale cięzko rozpoznać w ułamkach sekund.
Ale Devastator to chyba będzie największa atrakcja,pokazali go 1/3,a już wgniótł mnie w ziemie.
Szkoda mi się już robi autobotów i Optimusa,bo z tego co ja tam widzę to oni żadnych szans nie mają.Przecież te decepty bawiły się z optimusem.Liczę na Jet Fire,chociaż ta jego laska heh.
Barricade pewnie będzie walczył cały czas z Arcee.

Chociaż co do jednego chyba się mylę w tym poście.Wydaję mi się,że Megsa jednak zobaczymy,w dwóch ujęciach jak rozbiłem na klatki cały trailer widzę egzoszkielet przypominający cypertroński czołg.Coś tutaj nie gra.Ujęcie kiedy Optimus dostaje kopa,widać w tle blackouta,na prawo stascreama i po środku to jest chyba Megatron.Drugie ujęcie to jak stoi na wprost nas i celuje działkiem z prawej ręki-minuta na trailerze 2:22
Hurra Megs będzie :D

ocenił(a) film na 10
Ajinur

Małe Pytanie, Czy ten Film będzie puszczany w którymś kinie IMAX w Polsce??... Jestem z Gdańska i mam zamiar jechać właśnie do IMAX??.. Czy jest ktoś w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć?? Pozdrawiam!

Ajinur

Megatron oczywiscie ze jest: pierwsze primo po tym jak Sam krzyczy "Optimus" jest scena gdzie Prime robi matrixowy skok i tam w dole widac Megatrona.
Drugie primo: Megas sprzedaje kopa Optimusowi
trzecie primo: w migawkach dostaje od kogos na dachu
Czwarte primo: to o czym wspomniales z tym dzialkiem
piate primo: kolejna migawka tuz przed tym jak zaczyna sie ukladac napis "transformers" i pozniej znak deceptow, Megatron dostaje od Optimusa po buzi.

Juz po tym filmiku wprost pokochalem jet fire. Jak sadzi ten tekst (cos o zardzewialym tylku) i widzac jak mu sie z tylka iskrzy xD
Wydaje mi sie, ze bedzie z nim troche smiechu bo czytalem na stronie bay'a ze ma miec skleroze. Ponoc zna zamiary Deceptow, ale przez slaba pamiec gudgajsi raczej nie latwo sie od niego czegos dowiedza ;P