PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

apeluję do Was ludzie, poczekajcie aż sami obejrzycie film! chcecie se psuć zabawę? zostało jeszcze kilka dni do premiery w Polsce, wytrzymajcie!

ocenił(a) film na 9
naza

Właśnie, teraz co drugi tu temat jest ze spoilerami.. Żałuję, że przeczytałem jeden o Optimusie (temat był nieoznakowany spoilerem!). :( Nie zaskoczy mnie jedna przemiana..

Ech, również apelują do wszystkich:
Nie warto teraz przeglądać forum, ani oglądać klipów z filmu na YT! Polecam tylko tę galerię co jest na stronie i recenzję. Reszte sobie darujcie, bo nie będziecie mieli żadnej przyjemności z tego filmu. Na 1 część szedłem tylko po obejrzeniu jednego trailera i miałem właśnie jedną z lepszych atrakcji, odkrywając wszystko sam. Niestety na tę część media robią niesamowitą nagonkę i promocję..
No cóż, jeszcze 4 dni.. Długie dni... :(

ocenił(a) film na 10
freepick

niemartw sie najlepiej to daj se spokuj az do filmu z ta strona.niepatrz na nia i wogule na zadne trailery.ja tez tak myslalem ze idac do kina juz duzo widzialem scen ale okazalo sie ze to cowidzialem pzred filmem to ulamek tego co bedzie i dlugosz tych akcji np w lesie dla mnie wypas.pozdro

ocenił(a) film na 9
LOPLOPLOPLOPL

Jo ej sam robisz smaka na forum i ciekawość zżera :P Ech, pousuwam na razie z obserwowanych, może to może mi zapomnieć o forum na 4 dni..