Poczytałem sobie trochę komentarzy i postanowiłem się wypowiedzieć. Ludzie, każdy ma swój gust i nie krytykujcie innych za ich zdanie, wypowiedzcie się czy film Wam sie podobał, czy nie i nie obrażajcie przy tym innych... chyba proste i logiczne, ten portal nie służy do obrażania się tylko do wypowiadania się na temat filmów!!!
Tyle tytułem wstępu:) A co do filmu, po wyjściu z kina miałem bardzo pozytywne odczucia. Moim zdaniem film ten jest obowiązkową pozycją dla fanów gatunku. Jeśli ktoś lubi filmy science fiction na pewno nie zmarnuje kasy wydanej na bilet. Film oczywiście nie jest niczym ambitnym, po prostu służy rozrywce a widzowie liczący na tzw. drugie dno filmu albo jakieś doznania estetyczne na wysokim poziomie, będą rozczarowani. Co do humoru w filmie to niektórzy w swoich komentarach mają rację, kopulujące pieski czy robot gwałcący nogę Megan Fox może i były śmieszne ale twórcy mogli już sobie dać z tym spokój. Twórców usprawiedliwia tylko to ze film miał służyć rozrywce, a większość lubi taki humor. Podsumowując film oceniam bardzo pozytywnie, ogromny plus za efekty specjalne, podczas seansu bawiłem się bardzo dobrze, daje 7/10!