ten kto ocenia go jako tandeta nie zna sie na tematyce filmowej!! jest bardzo dobre kino akcji juz dawno nie bylo takiego show jestem pod niesamowitym wrazeniem jeszcze raz bym go chetnie obejrzal na duzym ekranie!!!
Dokladnie film wgniata w fotel bardza smiesza mnie wypowidzi zalosnych pseudo krytycznych dzieci neo ktorym a to fabula nie odpowiada a to humor do dupy a to tamto zawsze mogli napisac wlasny scenariusz kto wie moze nawet by go ktos przeczytal ogolnie film swietny Ofekty niesamowite , pojedynki robotow poprostu nie do opisania dawno tak sie na filmie nie bawilem.
Dzieciak, jeżeli nie pasuje ci, że filmweb to miejsce gdzie wymieniane są różnorakie zdania i poglądy jak i oceny filmu/krytycyzmy to mogę ci pokazać drzwi abyś tam sobie gdzieś gówniarsko narzekał, gdzie nikt nie będzie zmuszony do czytania tego bełkotu. Dziecinne zachowanie okraszone brakiem jakiejkolwiek interpunkcji oraz literówkami, to wszystko świadczy o twoim żenującym poziomie. Z całym szacunkiem nie życzę temu filmowi takich fanów, a jeżeli gdzieś są, lepiej niech się nie wypowiadają i unikną kompromitacji. Żałosny analfabeta jak i ignorant.
Jak chcesz to sam ci pokaze drzwi zobaczymy kto jest dzieciak poglady trzeba umiec wyrazac a nie to co wy piszecie smiech na sali wiekszosc z was udaje inteligetow tylko malo komu to wychodzi.