PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181405
5,1 38 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Na imdb.com wyczytałem błąd o tym że:
`Transformersy w postaci robota są poobijane i brudne a w postaci samochodu czyste i zero uszkodzeń` ;] tak to mniej więcej brzmi..

ocenił(a) film na 8
badboyxD

samochodu lub w to co sie tam każdy transformuje ;]

mój bład..

badboyxD

nie sadze by byl to blad pamietaj ze transformery zmieniaja ksztalt nie tlko do jakiejs postaci..popatrz przemiane z formy oryginalnej w jakis obiekt...w dodatku by sie maskowac musza wygladac jak samochody ktore nie przeszly przez wojne:) jakis mechanizm czyszczacy?:)

ocenił(a) film na 3
badboyxD

Cały ten film to jeden wielki błąd więc nad tym nie ma co myśleć nawet :-P

ocenił(a) film na 7
szczepan600

nie mam słów na takich kretynów jak ty...

ocenił(a) film na 3
RhineHorn

A JA mam parę słów dla takich Debilów jak Ty :-P Idź onanizować się dalej przy optimusie :-) i nie broń już tego gniotu robocie... bo nie ma czego.

szczepan600

moim zdanie dlatego bo musiałyby z buta zapiedzielać kilometry wiem, że to trochę głupie ale jak by byli szybciej zamieniając si w rozwalony samochód z przebitymi kołami i innym uszkodzeniami czy w czyściutkie samochody bez żadnej rysy, no wiesz to śą już szczegóły
Pozdro :D:D

ocenił(a) film na 8
Naruto6hokage

albo tez błąd ze `wywieszenie flagi Wlk. Brytani do góry nogami`. i Jaka jest roznica jak sie tak wywiesi ? ;|

ocenił(a) film na 7
szczepan600

Nie szanujesz mojego zdania i ludzi którym się film podobał to nie będę szanował Ciebie i nie wchodź już na to forum bo nie masz po co.

ocenił(a) film na 3
RhineHorn

Ja tylko i wyłącznie nie szanuje tego filmu :-D uważam że jest jedną z większych porażek roku. Jeśli odbierasz to jako atak na swoją osobę to luz jesteś właśnie jednym z najbardziej atakowanych ludzi w Polsce :-D bo jak pewnie widzisz kupa ludzi mówi ze to gniot i wiesz co... mają rację.

ocenił(a) film na 7
szczepan600

Kupa ludzi ? hmmm to skąd ta ocena ? ;] Nie powiesz mi przecież, że sami 10 latkowie tutaj oceniają. Jeszcze raz powtarzam ten film miał dostarczyć rozrywki i pokazać na co stać studio ILM jeśli chodzi o efekty specjalne. Czego wam brakowało to na prawde nie rozumiem. szukacie byle czego żeby się doczepić do filmu

ocenił(a) film na 7
RhineHorn

Mają racje ? a gdzie jest kur.. napisane, że to oni mają racje co ? W encyklopedii jest napisane, że ten film to gniot ? inteligencja nie zna granic...

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

W encyklopedii pod haslem gniot bedzie mozna niedlugo przeczytac ROTFL i DB:E xD A co do oceny ROTFL to tylko na FW ma taka ocene ;]

ocenił(a) film na 8
UBEKakaPOLICJA

Ale za to ile FW ma oddanych głosów.... te 24 na stopklatce to za mało, żeby wydawać ocenę... statystyka mówi, że 30 to absolutne minimum zeby jakikolwiek osąd wydawać:).. FW ma 5000 a Sklatka 30 ... imdb tradycyjnie ma noty niższe niż gdziekolwiek... no to moze jeszcze jakis przyklad slabej oceny?

ocenił(a) film na 7
walkeros

Prawie 6000 głosów i średnia 8,03 czyli bardzo dobry... coś w tym musi być nie ?

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Na imdb jest slaba nota. I tak lada moment spadnie ponizej 8 ocena na FW a pozniej ponizej 7.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Szczerze mówiąc nie interesuje mnie aż tak bardzo ta ocena. Mnie się film podobał choć nie twierdze, że nie mógł by być lepszy bo tego jest każdy pewien. Nie jestem w ten film jakoś zapatrzony, że żadnej wady nie wykrywam itp. Po prostu mimo wszystko film mi się podoba i tyle. ;]

ocenił(a) film na 3
RhineHorn

A stąd mają rację że widziałem ten film i wiem że jest słaby :-D jakbym chciał tylko Efektów specjalnych to bym poszedł na "The Effects Movie" potem na jego druga część "The Effects Movie II: Total Effects" i oczywiście trzecią "the effects movie III: Adobe after effects"

I wtedy miałbym efekty. rozrywkę zapewniła na słabym poziomie bo gdy coś jest tak głupie że nie da się wytrzymać to nie rozrywka a irytacja. Np. Strażnicy dostarczyli mi wszystkiego czego chciałem i mogę otwarcie powiedzieć że w tym roku nie widziałem jeszcze lepszej produkcji (pokładam nadzieje w Wrogach publicznych których premiera już jutro"

Mógłbym wypisać listę rzeczy które w tym filmie mi nie pasują i go dyskwalifikują z grona "Dobrych filmów" ale po co skoro albo w ogóle nie przeczytasz albo przeczytasz a i tak uznasz to za bzdury bo ty już masz zdanie wyrobione i nic go nie zmieni więc daj nam jechać ten Badziew w spokoju :-P