kto oglądał film w kinie i idzie na niego jeszcze raz ? ja idę wpisujcie się zobaczymy ile osob idzie 2,3 razy na ten film. ja tak zrobie juz w piątek nastepny seans :) dawno nie ogladałem tak kapitalnego filmu a obejrzałem filmow bardzo duzo. i dlatego kolejny wypad do kina.
Niestety, obowiązki w pracy pozwalają mi iść na ten film drugi raz dopiero
w niedziele ale bilety są już zarezerwowane:)
Pierwszy raz byłem 9 godzin temu:D
ja na 100% pójdę jeszcze raz :D szkoda tylko że nie wiem kiedy, bo sesja trwa, a egzaminy trzeba pozdawać :]
no własnie.. sesja trwa.. ale film tez bedzie trwal jeszcze troche, wiec mam szczera nadzieje, ze uda mi się pojsc i to nie tylko jeden raz.. :)
Oczywiście, że tak. Chętnie wydam równowartość wydania DVD na to, żeby
zobaczyć ten film. Po prostu w domu to już nie będzie to samo.
Ja bym poszedł raz jeszcze by zobaczyc go w wersji HD jako ze zapomnialem okularów... w efekcie mialem marnego divX'a ^^
Ja już byłem dwa razy. W poniedziałek na technicznym i dziś wieczorem. Jutro po pracy trzecie podejście.
Za tydzień ide 2 raz i raczej nie ostatni:) Jakoś pod koniec wyświetlania trzeba będzie utrwalić wrażenia pójść jeszcze raz ;p
Co do filmu to bomba. Wróciłem właśnie z seansu i jestem zadowolony bo otrzymałem to czego chciałem, akcja, efekty, humor i dźwięk :) Oczywiście żeby nie było jest również pare niedociągnięć. Jak będziecie jeszcze raz na filmie to przyglądnijcie się głównie ludziom biegającym podczas walki robotów czy też wybuchów. Między innymi, już na wstępie gdy "Upadły" przydeptuje "Majów" i jeden z nieszczęśników znajduje się pod jego stopą (widać wtedy bardzo, że komputer tutaj nie zaszalał) jak również podczas nalotu Deceptikonów, którzy wlatują we flote marynarki. Rozglądajcie się jak komputerowi marynarze spadają ze zniszczonego wraku :/ (chyba w Titaniku tak tego nie było widać :) ) Ale i tak dla mnie film nadrabia pod wieloma innymi względami wiec oceniam 9/10 - i to mimo iż, jak wiemy w filmie powinna być miłość, seksapil i seks to niestety tylko dwa pierwsze dała nam Megan Fox, prócz tego trzeciego :(, ale tym nadrobili Mojo i mały Deceptikon z nogą Mikaely :). Czyli jest wszystko.
Co do efektów to zobaczymy jak się będą prezentowały w filmie "2012", na który czekam z niecierpliwością już od dłuższego czasu.
Pozdrawiam
oczywiście, że idę 2x a potem może 3...xD
potem nie zostaje nic innego jak czekać na DVD z dodatkowymi scenami ;)
Ja sobie kupie na DVD zmontuje w jakims moviemakarze moje transformers - wytne ta bezsensowne psujace cala zabawe sceny i tak skroce transformers do 1,5h i 90%z tego beda walki robotow :D
Polecam "Pinnacle Studioa 12" do takiej zabawy :), chodz osobiscie nie wiem po co to robic :D;)
ja byłem wczoraj z przyjaciołmi na filmie w kinie i bardzo nam się podobał więc jutro idziemy jeszcze raz. a co do jednego to się zgadzamy ze film jest rewelacyjny. i dawno takiego nie było w kinie, więc trzeba się nim nacieszyć przynajmniej kilka razy na sali kinowej :)
Nie, filmem jestem zawiedziony, bardzo slaby obraz. Zdecydowanie wolalem czesc pierwsza.
Ja oczywiście idę jeszcze raz OBOWIĄZKOWO :)
Transformers I 10/10
Transformers II 10/10
Ja już byłem dwa razy:( Teraz czekam na pierwszego lipca by iść na Epokę Lod.3 . Pewnie na forum też będzie wojna tak jak w przypadku T2:)