PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

kto oglądał film w kinie i idzie na niego jeszcze raz ? ja idę wpisujcie się zobaczymy ile osob idzie 2,3 razy na ten film. ja tak zrobie juz w piątek nastepny seans :) dawno nie ogladałem tak kapitalnego filmu a obejrzałem filmow bardzo duzo. i dlatego kolejny wypad do kina.

exent

jasne że ide jutro na 14;) za króóóóóóóóóóótki:D

ocenił(a) film na 10
exent

Niestety, obowiązki w pracy pozwalają mi iść na ten film drugi raz dopiero
w niedziele ale bilety są już zarezerwowane:)
Pierwszy raz byłem 9 godzin temu:D

ocenił(a) film na 6
exent

ja na 100% pójdę jeszcze raz :D szkoda tylko że nie wiem kiedy, bo sesja trwa, a egzaminy trzeba pozdawać :]

ocenił(a) film na 9
kicpunk

no własnie.. sesja trwa.. ale film tez bedzie trwal jeszcze troche, wiec mam szczera nadzieje, ze uda mi się pojsc i to nie tylko jeden raz.. :)

ocenił(a) film na 8
exent

Oczywiście, że tak. Chętnie wydam równowartość wydania DVD na to, żeby
zobaczyć ten film. Po prostu w domu to już nie będzie to samo.

użytkownik usunięty
exent

Nie, nie idę ;) Za to za tydzień kolejny seans a mianowice Epoka Lodowcowa 3 ;)

ocenił(a) film na 9
exent

Ja bym poszedł raz jeszcze by zobaczyc go w wersji HD jako ze zapomnialem okularów... w efekcie mialem marnego divX'a ^^

ocenił(a) film na 3
exent

Jasne,że idę jeszczę raz na ten film już piątek :D

ocenił(a) film na 9
exent

ide w niedziele po raz 2 ;) jestem tuż po seansie

ocenił(a) film na 10
exent

jesne, nie wiem czy na drugim sie skończy :)

ocenił(a) film na 10
z2k

Ja już byłem dwa razy. W poniedziałek na technicznym i dziś wieczorem. Jutro po pracy trzecie podejście.

ocenił(a) film na 10
exent

Drugi raz jak najszybciej! Zaraz rezerwuje bilet!

ocenił(a) film na 3
xXPoGoXx

Za tydzień ide 2 raz i raczej nie ostatni:) Jakoś pod koniec wyświetlania trzeba będzie utrwalić wrażenia pójść jeszcze raz ;p

ocenił(a) film na 9
exent

Co do filmu to bomba. Wróciłem właśnie z seansu i jestem zadowolony bo otrzymałem to czego chciałem, akcja, efekty, humor i dźwięk :) Oczywiście żeby nie było jest również pare niedociągnięć. Jak będziecie jeszcze raz na filmie to przyglądnijcie się głównie ludziom biegającym podczas walki robotów czy też wybuchów. Między innymi, już na wstępie gdy "Upadły" przydeptuje "Majów" i jeden z nieszczęśników znajduje się pod jego stopą (widać wtedy bardzo, że komputer tutaj nie zaszalał) jak również podczas nalotu Deceptikonów, którzy wlatują we flote marynarki. Rozglądajcie się jak komputerowi marynarze spadają ze zniszczonego wraku :/ (chyba w Titaniku tak tego nie było widać :) ) Ale i tak dla mnie film nadrabia pod wieloma innymi względami wiec oceniam 9/10 - i to mimo iż, jak wiemy w filmie powinna być miłość, seksapil i seks to niestety tylko dwa pierwsze dała nam Megan Fox, prócz tego trzeciego :(, ale tym nadrobili Mojo i mały Deceptikon z nogą Mikaely :). Czyli jest wszystko.
Co do efektów to zobaczymy jak się będą prezentowały w filmie "2012", na który czekam z niecierpliwością już od dłuższego czasu.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
sadek85

wrocilem z seansu i juz rezerwacja na piatek zrobiona :D

ocenił(a) film na 8
marpol78

oczywiście, że idę 2x a potem może 3...xD
potem nie zostaje nic innego jak czekać na DVD z dodatkowymi scenami ;)

ocenił(a) film na 4
Kliszek1

Ja sobie kupie na DVD zmontuje w jakims moviemakarze moje transformers - wytne ta bezsensowne psujace cala zabawe sceny i tak skroce transformers do 1,5h i 90%z tego beda walki robotow :D

ocenił(a) film na 9
aPosing

Polecam "Pinnacle Studioa 12" do takiej zabawy :), chodz osobiscie nie wiem po co to robic :D;)

ocenił(a) film na 10
exent

ja byłem wczoraj z przyjaciołmi na filmie w kinie i bardzo nam się podobał więc jutro idziemy jeszcze raz. a co do jednego to się zgadzamy ze film jest rewelacyjny. i dawno takiego nie było w kinie, więc trzeba się nim nacieszyć przynajmniej kilka razy na sali kinowej :)

ocenił(a) film na 10
exent

ja też idę jeszcze raz na ten film na 100 %;d

ocenił(a) film na 4
exent

Nie, filmem jestem zawiedziony, bardzo slaby obraz. Zdecydowanie wolalem czesc pierwsza.

ocenił(a) film na 10
exent

Ja oczywiście idę jeszcze raz OBOWIĄZKOWO :)

Transformers I 10/10
Transformers II 10/10

ocenił(a) film na 10
Seki_MUFC

ktos z zg sie wybiera dzisiaj na 20.30?:P albo jutro 19?:P

ocenił(a) film na 10
exent

Ja już byłem dwa razy:( Teraz czekam na pierwszego lipca by iść na Epokę Lod.3 . Pewnie na forum też będzie wojna tak jak w przypadku T2:)

ocenił(a) film na 10
Owca

Miało być :) a nie :( ;D

za krótki, za krótki , za krótki:)

ocenił(a) film na 10
Owca

wrocilem drugi raz wlasnie z seansu i ide w sobote 3 :)

ocenił(a) film na 6
exent

Nie, poczekam na wydanie HD, jesli mialby isc to tylko w srode :}