To nie od tego zależy bo District 9 dopiero co zawitał do kin a już jest R5
i DVDRip.
Człowieku nie myl pojęć. R5 a DvdRip to nie to samo. Nie ma ripa District, a R5 jest zgrywane z dvd ale z regionu 5 czyli indie, rosja, afryka i przeważnie nie ma dźwięku angielskiego. Chyba że "r5 line".
Dziwne że ja mam DVDRip i mam dźwięk angielski z angielskimi napisami
wypowiedzi Krewetek. Chyba że mam R5 Line z zajebistym dźwiękiem...
Masz R5 Line z zajebistym dźwiękiem i jakością obrazu.
Wejdź na stronkę, z której pobierałeś torrenta i w info masz wszystko o pliku.
też chciałabym go wreszcie obejrzeć ;/ jak ktoś znajdze dobrą wersję filmu z lektorem albo napisami to proszę dać mi znać
Nie będzie jej, tak szybko, bo podobno wersja R5 ma wyjść dopiero na początku listopada, czyli jeszcze trochę poczekamy niestety:(
No racja, że się trochę spóźniają z wersją R5. Bo muszę przyznać, że to ostatni film z letnich premier, który jeszcze nie zawitał do mojego folderu.
Anioły i Demony też trochę przedłużali, ale już w sierpniu pobrać DVDrip można było.. Workprint do Wrót do piekieł pojawił się prawie tak szybko jak do Wolferina (nie mam na myśli tej wersji bez efektów specjalnych). Terminator 4.. troszkę też jestem zawiedziony, tyle czekania na średnią wersję z ruskimi napisami.. ech.
Star Treka po prostu nie komentuję. Tyle czasu i żadna dobra wersja. Już nie mówiąc o polskich kinach..