PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

...przecież tu nie chodzi o żadną fabułe,jest średnia i tyle,tutaj chodzi o rozpierdol na ekranie i przednią zabawe!!! Jeśli ktoś mówi,że film to chała bo ma denną fabułe to niech się lepiej idzie leczyć,ale na nogi bo na głowe już za późno!!!

ocenił(a) film na 9
maximus420

maximus dobrze prawi!!! polać mu :D

ocenił(a) film na 4
maximus420

Również zgadzam się. Poza tym czytając inne wypowiedzi w innych tematach można stwierdzić że co poniektórzy odbierają ten film niemal jak true story. Bez przesady.

ocenił(a) film na 1
maximus420

Fabula srabula ;)

Tak serio, to nie mam ochoty ogladac tego filmu z innego prostego powodu, jest skierowany do dzieci, swiadczy o tym chociazby wizualny aspekt tego filmu. Wszystko jest tak mega kolorowe, jasne i przejrzyste, ze az sie wylewa. Ogladajac nowego Terminatora, gdzie kolory sa calkowicie odmienne, znacznie mroczniejsze, to te Transformersy zapowiadaja sie jak bajka. A szkoda.

ocenił(a) film na 7
untochxble

to chyba dobrze, że wszystko jest takie kolorowe i fajne a nie jakieś ponure i ciemne... przez ten film możemy zapomnieć o szarej rzeczywistości i odpłynąć do właśnie takiej jakby bajki...

PS czyli uważasz że samochody jezdzace na ulicach powinny być czarne bo tak jest fajnie a jak są kolorowe to jest dla dzieci i powstaje bajka ? ;]

ocenił(a) film na 7
RhineHorn

Według mnie film ma bardzo fajny klimat dzięki temu, że wszystko jest takie łatwe proste i przejrzyste... ;]

ocenił(a) film na 1
RhineHorn

Ja nie odmawiam nic temu obrazowi (mimo wszystko), ot moje preferencje, wolalbym w innym klimacie ten film, ale ja sobie moge "chciec". Na szczescie na horyzoncie klaruja sie inne produkcje si-fi, ktore poza rozrywka beda mialy wlasnie ten "klimat", ktory robi dla mnie te roznice w odbiorze.

ocenił(a) film na 9
maximus420

Maximus dobrze gadasz!:D
pozdro600 :D:D

ocenił(a) film na 8
maximus420

Odnośnie pierwszego posta to 100% prawdy. Czepiając się takich filmów, że nie ma fabuły to tak jak by się czepiało dramatów, że nie mają super efektów specjalnych.

Co do posta JaszczurXP
"
-Fabuła denna.
-Aktorstwo denne.
-Bohaterowie - totalnie nieprzekonywujący.
-Dialogi denne.
-Humor denny.
-Muzyka nieciekawa.
-Zdjęcia przeciętne, montaż tragiczny. "

Ignorancja i kompromitacja na całej linii. Wszystko wg. Ciebie jest denne a chyba nie zapoznałeś się nawet z definicją tego słowa. Jeśli zarzucasz temu filmowi tragiczny montaż czy muzyke nieciekawą to tylko się ośmieszasz, szczególnie mając w ulubionych takie filmy jak "Powrót do przyszłości"...

Green_5

Maximus ma 100% racji to jest film stworzony dla ludzi którzy lubią efekty specjalne dobrze się przy tym bawiąc. Dużo ludzi krytykuje film że jest beznadziejny itd. a i tak pójdą na to do kina ;)

"
-Fabuła denna.
-Aktorstwo denne.
-Bohaterowie - totalnie nieprzekonywujący.
-Dialogi denne.
-Humor denny.
-Muzyka nieciekawa.
-Zdjęcia przeciętne, montaż tragiczny. "

Hmm wszystko kijowe według ciebie. Jedziesz równo po tym filmie
trochę przesadzasz masz jakiś uraz związany z tym filmem czy co?