...przecież tu nie chodzi o żadną fabułe,jest średnia i tyle,tutaj chodzi o rozpierdol na ekranie i przednią zabawe!!! Jeśli ktoś mówi,że film to chała bo ma denną fabułe to niech się lepiej idzie leczyć,ale na nogi bo na głowe już za późno!!!
Również zgadzam się. Poza tym czytając inne wypowiedzi w innych tematach można stwierdzić że co poniektórzy odbierają ten film niemal jak true story. Bez przesady.
Fabula srabula ;)
Tak serio, to nie mam ochoty ogladac tego filmu z innego prostego powodu, jest skierowany do dzieci, swiadczy o tym chociazby wizualny aspekt tego filmu. Wszystko jest tak mega kolorowe, jasne i przejrzyste, ze az sie wylewa. Ogladajac nowego Terminatora, gdzie kolory sa calkowicie odmienne, znacznie mroczniejsze, to te Transformersy zapowiadaja sie jak bajka. A szkoda.
to chyba dobrze, że wszystko jest takie kolorowe i fajne a nie jakieś ponure i ciemne... przez ten film możemy zapomnieć o szarej rzeczywistości i odpłynąć do właśnie takiej jakby bajki...
PS czyli uważasz że samochody jezdzace na ulicach powinny być czarne bo tak jest fajnie a jak są kolorowe to jest dla dzieci i powstaje bajka ? ;]
Według mnie film ma bardzo fajny klimat dzięki temu, że wszystko jest takie łatwe proste i przejrzyste... ;]
Ja nie odmawiam nic temu obrazowi (mimo wszystko), ot moje preferencje, wolalbym w innym klimacie ten film, ale ja sobie moge "chciec". Na szczescie na horyzoncie klaruja sie inne produkcje si-fi, ktore poza rozrywka beda mialy wlasnie ten "klimat", ktory robi dla mnie te roznice w odbiorze.
Odnośnie pierwszego posta to 100% prawdy. Czepiając się takich filmów, że nie ma fabuły to tak jak by się czepiało dramatów, że nie mają super efektów specjalnych.
Co do posta JaszczurXP
"
-Fabuła denna.
-Aktorstwo denne.
-Bohaterowie - totalnie nieprzekonywujący.
-Dialogi denne.
-Humor denny.
-Muzyka nieciekawa.
-Zdjęcia przeciętne, montaż tragiczny. "
Ignorancja i kompromitacja na całej linii. Wszystko wg. Ciebie jest denne a chyba nie zapoznałeś się nawet z definicją tego słowa. Jeśli zarzucasz temu filmowi tragiczny montaż czy muzyke nieciekawą to tylko się ośmieszasz, szczególnie mając w ulubionych takie filmy jak "Powrót do przyszłości"...
Maximus ma 100% racji to jest film stworzony dla ludzi którzy lubią efekty specjalne dobrze się przy tym bawiąc. Dużo ludzi krytykuje film że jest beznadziejny itd. a i tak pójdą na to do kina ;)
"
-Fabuła denna.
-Aktorstwo denne.
-Bohaterowie - totalnie nieprzekonywujący.
-Dialogi denne.
-Humor denny.
-Muzyka nieciekawa.
-Zdjęcia przeciętne, montaż tragiczny. "
Hmm wszystko kijowe według ciebie. Jedziesz równo po tym filmie
trochę przesadzasz masz jakiś uraz związany z tym filmem czy co?