bo wlasnie sprawdzilem i nie ma zadnego kina ktore bedzie wyswietlalo film z oryginalnym audio + napisy (niemieckie). jedynie sony center ale bez napisow. a tak to WSZEDZIE ten dowcipny dubbing. JA PIERDOLE!
Dubbing ?????? Wspołczucia... to tak jak Noc w Muzeum 2 z dubbingiem totalnie spierdzielona...
nie wyobrazam sobie Optimusa z dubbingowanego... masakraaa
To przyjedź do Polski - w końcu Berlin nie jest tak daleko od granicy z Polską ;)
OMG... dubbing... w transformers... i to niemiecki... to się równa męczarnia a nie rozrywka. Zresztą ja wolał bym zostać poćwiartowany niż do Szwabów wyjeżdżać i to jeszcze na stałe. tfu
Nie bądź kosmopolitą. Po prostu taka już jest kultura w Niemczech - dubbingują wszystko na potęgę, bo za to idzie więcej kasy.
Idą po prostu za modą z USA - nikomu nie chce się w kinie czytać.
Takie coś już będzie u nas normą za 5 lat, więc to tylko kwestia czasu.
U nas to sie nigdy nie przyjmie, bo widzowie by zabili :). Ile bylo wrzawy na tym forum, ze ponoc Transformers 2 ma byc z dubbingiem...
mi sie nawet shreck nie podobal z dubbingiem... moze i humor fajny ale na dowcipie znajac amerykanskie realia bardziej sie usmialem :)
Głupi jesteś. Strasznie głupi... Najgorsze jest to, że nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz.
to chyba nie sony center tylko cinemaxxx na potzdamer platz - z tego co pamieetam to tam zawsze byly wersje oryginalne. Za wiele tekstow w transformerach nie ma, wiec smialo mozna isc ;)