Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181712
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

bo wlasnie sprawdzilem i nie ma zadnego kina ktore bedzie wyswietlalo film z oryginalnym audio + napisy (niemieckie). jedynie sony center ale bez napisow. a tak to WSZEDZIE ten dowcipny dubbing. JA PIERDOLE!

ocenił(a) film na 10
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Dubbing ?????? Wspołczucia... to tak jak Noc w Muzeum 2 z dubbingiem totalnie spierdzielona...
nie wyobrazam sobie Optimusa z dubbingowanego... masakraaa

ocenił(a) film na 7
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

To przyjedź do Polski - w końcu Berlin nie jest tak daleko od granicy z Polską ;)

ocenił(a) film na 6
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

OMG... dubbing... w transformers... i to niemiecki... to się równa męczarnia a nie rozrywka. Zresztą ja wolał bym zostać poćwiartowany niż do Szwabów wyjeżdżać i to jeszcze na stałe. tfu

ocenił(a) film na 9
slavia9

Nie bądź kosmopolitą. Po prostu taka już jest kultura w Niemczech - dubbingują wszystko na potęgę, bo za to idzie więcej kasy.
Idą po prostu za modą z USA - nikomu nie chce się w kinie czytać.

Takie coś już będzie u nas normą za 5 lat, więc to tylko kwestia czasu.

ocenił(a) film na 10
freepick

w Niemcyech takie same debile jak w UK ..

ocenił(a) film na 9
freepick

U nas to sie nigdy nie przyjmie, bo widzowie by zabili :). Ile bylo wrzawy na tym forum, ze ponoc Transformers 2 ma byc z dubbingiem...

ocenił(a) film na 10
Shagohad

mi sie nawet shreck nie podobal z dubbingiem... moze i humor fajny ale na dowcipie znajac amerykanskie realia bardziej sie usmialem :)

ocenił(a) film na 1
slavia9

Głupi jesteś. Strasznie głupi... Najgorsze jest to, że nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz.

ocenił(a) film na 9
ugryz

Ugryź mnie w dupę. :)

ocenił(a) film na 5
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

to chyba nie sony center tylko cinemaxxx na potzdamer platz - z tego co pamieetam to tam zawsze byly wersje oryginalne. Za wiele tekstow w transformerach nie ma, wiec smialo mozna isc ;)

ocenił(a) film na 7
GodFella

Gdyby puścili Transformers 2 u nas w polskich kinach z dubbingiem na pewno bym nie poszedł... tego by się nie dało wytrzymać