Jak myślicie ile zarobi transformers czy przekroczy miliard dolarów??
Bo ja jestem za tym że mu się uda.
Nawet Mroczny Rycerz nie przekroczył miliarda. Myśle, że Transformery mają szanse na około 700 mln dolarów.
Tylko dlatego, że wznowili projekcje w kinach, żeby dociągnąć do miliardy, wcześniej to było chyba 996 mln...
Ale jak to mówią każdy sposób dobry:D
1 czesc kosztowala 150 a zarobila 700, wiekszy hype, wiele osob obejrzalo pierwotnie go dopiero na DVD/HD wiec szanse sa. W dodatku dobre oceny zbiera
Dobre oceny? No właśnie nie bardzo z tymi dobrymi recenzjami;) I właśnie dlatego coś mi się wydaje, że będzie miał spore spadki frekwencji. Ale i tak póki co typuję go na przebój sezonu w USA, albo zajmie drugą pozycję (zaraz za Avatarem Jamesa Camerona). Pierwsza trójka sezonu w Stanach będzie moim zdaniem wyglądała następująco:1- Avatar (300-450 mln$), 2- Transformers: Zemsta Upadłych (350-420 mln $), 3- Odlot (320-340 mln $). Co do tego czy będzie miliard na świecie? Raczej nie ma szans.
Milosnicy Transformerow daja dobre nocy, ci co wogole nie interesowali sie z zamlody tym daja 3/10 bo chyba czekali tylko na gole cycki Megan cos ala Amercian Pie
myślę, że coś między 700-800 mln, albo mniej. Myślę, że w tym roku tylko Harry Potter ma szanse przekroczyć 900mln i jestem prawie pewien, że będzie najbardziej kasowym filmem roku.
Zgadzam się z shady, jedynym filmem w tym roku mającym szanse dojść do miliarda będzie Harry Potter, chociaż nie wydaje mi się żeby ten miliard zdobył. Na 100% będzie najbardziej dochodowym filmem tego roku, ale myślę, że zatrzyma się nieco powyżej 950 mln. I nie twierdzę tak dlatego, że jestem fanem Harrego Pottera, ale takie są realia.