PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Jak myślicie ile zarobi transformers czy przekroczy miliard dolarów??
Bo ja jestem za tym że mu się uda.

ocenił(a) film na 9
serekk9

Nawet Mroczny Rycerz nie przekroczył miliarda. Myśle, że Transformery mają szanse na około 700 mln dolarów.

ocenił(a) film na 10
lord_of_the_rings

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=darkknight.htm
a jednak mu się udało

ocenił(a) film na 9
serekk9

Tylko dlatego, że wznowili projekcje w kinach, żeby dociągnąć do miliardy, wcześniej to było chyba 996 mln...
Ale jak to mówią każdy sposób dobry:D

ocenił(a) film na 6
serekk9

1 czesc kosztowala 150 a zarobila 700, wiekszy hype, wiele osob obejrzalo pierwotnie go dopiero na DVD/HD wiec szanse sa. W dodatku dobre oceny zbiera

D1RT

Dobre oceny? No właśnie nie bardzo z tymi dobrymi recenzjami;) I właśnie dlatego coś mi się wydaje, że będzie miał spore spadki frekwencji. Ale i tak póki co typuję go na przebój sezonu w USA, albo zajmie drugą pozycję (zaraz za Avatarem Jamesa Camerona). Pierwsza trójka sezonu w Stanach będzie moim zdaniem wyglądała następująco:1- Avatar (300-450 mln$), 2- Transformers: Zemsta Upadłych (350-420 mln $), 3- Odlot (320-340 mln $). Co do tego czy będzie miliard na świecie? Raczej nie ma szans.

ocenił(a) film na 6
Rafalek89

Milosnicy Transformerow daja dobre nocy, ci co wogole nie interesowali sie z zamlody tym daja 3/10 bo chyba czekali tylko na gole cycki Megan cos ala Amercian Pie

ocenił(a) film na 3
D1RT

myślę, że coś między 700-800 mln, albo mniej. Myślę, że w tym roku tylko Harry Potter ma szanse przekroczyć 900mln i jestem prawie pewien, że będzie najbardziej kasowym filmem roku.

ocenił(a) film na 3
shady_88

Przepraszam za powtórzenie "myślę, że" durno to wygląda:)

shady_88

szczerze wątpię ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia

użytkownik usunięty
shady_88

Zgadzam się z shady, jedynym filmem w tym roku mającym szanse dojść do miliarda będzie Harry Potter, chociaż nie wydaje mi się żeby ten miliard zdobył. Na 100% będzie najbardziej dochodowym filmem tego roku, ale myślę, że zatrzyma się nieco powyżej 950 mln. I nie twierdzę tak dlatego, że jestem fanem Harrego Pottera, ale takie są realia.