PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

jeden z konstructionow,zolta ladowarka wystapil w filmie az 3 razy,najpierw zginal w oceanie,pozniej transformuje sie w dewastatora-jego reka i w tym samym czasie widzimy go jak chce zabic sama uderzajac swoja reka w schody ktorymi sam z mikela ucieka.jak widac niema co sie przejmowac bo w 3 czesci pewnie znow beda podwojne a moze i potrojne jak w tym przypadku roboty.pozdro.

LOPLOPLOPLOPL

to były drony... podobnie było w animowanej serii transów

ocenił(a) film na 2
dombek1

Jakie drony? To był jeden i ten sam constructicon (Scraper). I nie wciskaj mi kitu, że to były drony, które mają ten sam alt mode, bo potwierdzony był tylko jeden trans z tym samym alt mode (Scavenger mający taki sam alt mode, jak Demolishor). To są po prostu błędy i nielogiczności scenariusza, albo błędy montażu scen. A jeśli będziesz nadal mi wciskał, że to są drony (te nowo przybyłe na ziemię, po oficjalnym przemówieniu Fallena) to będziesz idiotą do kwadratu. Fallen sam potwierdził, że decepty nie będą się już dłużej ukrywać! To po jaką cholerę te drony miały przybierać alt mode (i to jeszcze constrictonów)?! Do tego jeszcze podczas finałowej walki?! Szczytem geniuszu, będzie ten co mi wytłumaczy co tam do cholery robią decepty, które zostały uśmiercone w pierwszej części? Chodzi mi o Blackouta i Bonecrushera. O ile coś wyczytałem w necie, że ten pierwszy to nie Blackout a jakiś Grindor to niech będzie. Ale cholera, dlaczego on wygląda identycznie jak Blackout (postać bojowa)?! Nie mogli się wysilić, aby różnił się trochę od Blackout (zmieniona głowa lub postura "ciała"). Największą zagadką jest oczywiście Bonecrusher ;] Jak zobaczyłem scenę, w której między protoformami jedzie sobie spokojnie Bonecrusher (oczywiście w postaci swojego alt mode z piwreszej części) a potem walczącego w postaci bojowej, to narzuciła mi się od razu taka myśl "What the fuck is going on here?".
Pozdrawiam!

hexen2k7

nikomu nie wciskam zadnego kitu... tak wyczytałem na jednym z forum o transach, moze i nie jest to prawda ale tego sie trzymam puki ktos mi tego lepiej nie wyjasni...

ocenił(a) film na 10
dombek1

hexen ma tutaj racje,podwojny robot to mial byc tylko scavenger-ogromna koparka,a tu jak widac scrapper jest potrojony,rzeczywiscie ten bonecrusher to dziwne,bay chcial nawciskac jak najwiecej robotow no to wzial robotyz 1 czesci,poprostu chcial ich jak najwiecej,bo wiesz hexen zwykly widz nie ma pojecia ze np taki scrapper to reka dewastatora,no ale my fani to wiemy,dobra podwojone roboty...jakos to przezyje no ale potrojony????to bynajmniej dziwne.ogolnie film pelen wypas.tak tylko ten temat zalozylem.bo moze zna ktos loiczne wyjasnienie tego.oby tylko primea nie zdublowali.

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

nabral robotow z 1 czesci bo moze nie mieli juz czasu na nowe projekty robotow.

ocenił(a) film na 7
LOPLOPLOPLOPL

A gdzie jest w filmie napisane, że to Bonecrusher, albo Blackout??? Hmmm albo cokolwiek?? Jak tam większość tych robotów to bezimienna. Chcieli pojechać po hajsie i wsadzili stare modele, hehehe. Dla odmiany autoboty jak przybywają w pierwszej części na ziemie to przed transformacją wyglądają niemalże identycznie. hehehehe.

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

Gdybym miał strzelac to może Bonecrushera wskrzeszono jak Megatrona? To
raczej nie byłby problem.

ocenił(a) film na 10
Dorikin

no tak bonecrusher wyladowal z tej kapsuly,jeden z wielu robotow,zastanawia mniwe fakt czemu fallen przepuscil atak dopiero po smierci prime,wiem ze wspominal o nim ze moze go pokonac,ale majac taka armie dziw ze sie bal skoro megatron w 1 cz nim rzucal a w 2cz go zabil.szkoda konstructionow,zadny z nich sie nawet nie transformowal.a na to czekalem,aha tego dzwigu jako robota to wcale nie widzialem nawet przez 1 sekunde.pozdro,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Redgard

Szanghaj.
za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>