PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181405
5,1 38 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

polska premiera odbędzie sie w środe 24 kwietnia? tożto chyba jakaś pomyłka, kto robi premiery w środku tygodnia??

ocenił(a) film na 4
_morfeo_

Wg. samego producenta premiera była i nawet co dziwne, jest zapowiedziana na 26.06.09. Czemu dziwne? Ponieważ wg. filmweb-u premiera polska była zapowiedziana najpierw na 26 a potem przestawili na 24. Kilka dni temu odwiedziłem stronę producenta i byłem jakże bardzo zaskoczony kiedy zobaczyłem datę polskiej premiery ---> 26.06.09r.

_morfeo_

Poland 24 Jun 09

http://www.transformersmovie.com/intl/releasedates/

ocenił(a) film na 7
_morfeo_

Release Date:
26 June 2009 (Poland) - to z kolei data na IMDB.com. Hmmm, sami nie wiedzą kiedy film wprowadzą.

Speedfan

IMDB pobiera daty ze stron oficjalnych, kiedyś na oficjalnej widniało 26 wiec imdb ma 26. teraz na oficjalnej jest 24.
IMDB to nie wyrocznia.

24 to pewnie takie "przedpremiery", a raczej premiera teoretycznie, bo w praktyce pewnie będzie 26 w większości kin...

ocenił(a) film na 7
_morfeo_

Kiedy rozmawiałem z Kinoplexem, to usłyszałem informację o tym, że tam ZAWSZE premiery mają w piątek. Jest to pewnie jakaś pomyłka.

ocenił(a) film na 9
hide_

Niekoniecznie. Pamietacie przygode z Iron Man ??. Tutaj jest tak samo. Po prostu dystrybutor sie postaral.

ocenił(a) film na 9
Shagohad

Lol, pomylka, wydawalo mi sie, ze swiatowa premiera jesr rowniez 24... No to nie wiem dlaczego tak dziwnie :)