PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

jedynke przeszedlem fajna gra ale bardziej pod fana,chodzi mi czy ktos juz w nia gral i jakie sa dostepne postacie,wiem ze jest lista od dawna,ale wiecie jak z tymi listami tak jak z filmem brakowalo tam duuuuzo robotow.chodzi mi tez ografe.dzieki.

lukaslukaslukas210

aha dzieki hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahahahhah aahahhahahahahahahahahah

lukaslukaslukas210

No to druga czesc ROTF (gry) to taki podgrzewany kotlet nic nowego, grafika i animacje są przyzwoite (czego nie można było powiedzieć o częsci 1) ale to tyle plusów w grze robimy jedno i to samo, czyli rozwalamy decpetów/autobotów w zależnosci którą kampanie wybierzemy... zagrałem tylko w kampani autobotów, do wyboru są Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide, Ratchet oraz Breakaway (ktorego alt-mode to myśliwiec),
a decepty na pewno jest meagtron,starscream, long haul, fallen i możliwe ze Devastator ale pewny nie jestem....

osobiscie nie polecam

dombek1

dzieki ,pojde dzis porzyczyc gre na 1 tydzien ,przejde i oddam,sorry ze zbaczam z tematu,podobno nowy batman ma byc niezly ale zobaczymy.