byłam dziś na transformersach w kinie i niesamowicie mi się podobał!!! było mnóstwo zabawnych scen (uśmiać się można jak na świetnej komedii!) wzruszające sceny ( koleżanka się popłakała, a mnie przeszedł dreszcz po całym ciele ahh^^) a efekty specjalne mmmmm genialne!!! :DD gdyby jeszcze tylko był w wersji 3d to zwalał by po prostu z nóg! ale i bez tego bomba!! ludzie pędźcie do kina a nie pożałujecie! taki film to tylko w kinie oglądac! TRANSFORMERSI RZĄdzĄ juhuu!!! gorąco polecam!
z chęcią obejrzałabym drugi raz *_*
jak ten film nie jest arcydzielem to moze ty nim jestes.....hhahahhahahahaahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahaha
Bez kitu, rewelacyjny muvi, efekty zarąbiste no i oczywiście zarąbiste śmieszne scenki, np. płaczący Bumblebee! :-)
Słuchaj efekty w tym filmie są piorunujące, montaż dźwięku równie dobry, reżyseria jak na Michaela jest słaba, scenariusz jest przeciętny bo niektóre wątki były wręcz żałosne. Strasznie dużo iskier przez co nie można było się zorientowac co się dzieje na ekranie. Film może byc co najwyżej dobry bo na więcej nie zasługuje.
Mi też się bardzo film podobał, ale szkoda że Bee tylko jedno słowo własnym
głosem powiedział i że na tak krótko Arcee się pojawiła.
No niektóre wątki jak dla mnie to rzeczywiście trochę zbyt "fantastic", że tak powiem, np. umierający Sam wśród "dusz autobotów" (jakieś niebo?), albo "tajne informacje" w jego umyśle, ale efekty w scenach "bojowych" (nie pomijając oczywiście mnóstwa scenek wywołujących zbiorowe brechty widzów!) i mjuzik po prostu rules!
hm nie śmiejcie sie z komentarzy typu"film był genialny 11/10" bo dla tego człowieka może i był GENIALNY ! może lubi same efekty bez fabuly? mi 1 czesc sie podobala, a tez byla bez więksej fabuly.. mam nadzieje ze idąc na 2 czesc dostane to co w pierwszej tylko jeszcze więcej efektów i megan - jezeli tak bedzie dam filmowi 8oceene bo zasluzy na pewno
super!!!!!!!!!!!!!! 11/10 !!!!!!!!!
byłam dziś na transformersach w kinie i niesamowicie mi się podobał!!! super, super, juhuu, mam 11 lat i udało mi się oszukać panią przy kasie - myślała,że mam co najmniej 12 :)
Pamiętam jak widząc zwiastun części pierwszej myślałem sobie że będzie to filmowa porażka, że niby jak można zrobić film o transformerach itp. Po oglądnięciu jednak pierwszej części, ja jak i większość moich znajomych była zachwycona tym filmem. Genialna muzyka, efekty, charakterystyczne postacie, dynamika, słowem nie było mowy o nudzie. Dzisiaj natomiast byłem w kinie ze znajomymi na 2 i już po prostu brakuje słów by opasać fenomen tego filmu. Cała sala dosłownie szalała, była zachwycona. Malkontenci mogą narzekać czemu ten film ma tak wysoką ocenę, prawda jest jednak taka że średnia z niczego się nie bierze, skoro spodobał się większości, to siłą rzeczy trzeba go uznać za hit.
Spodabal sie wiekszosci ? chyba nie.... kiedy ja bylem na tym ludzie byli po prostu zalamani ! tym co widza juz pisalem na ten temat we wczesniejszym poscie i wystawilem ocene 3/10 bo to co widzialem nawet na 5 nie zasluguje przytocze 3 najwieksze zalosne bledy:
1- Devastator zalatwiony jednym strzalen z jakiegos dzialka no ludzie jak szedlem do kina wlasnie dla niego to przeciez devastafot mega wypas robot a tu co ? ZAAAAL
2- opitmus na redbulu ? no kaman ?
3- efekty slabe identyczne co 1 czescie , beznadziejny chumor zenada i co jeszcze hmmm widzielismy tylu decepticonow w tym egipcie qwa po tylu ich tam ja moze z 2 rozponalem nie polecam
Człowieku!! Efekty słabe?? Ty wiesz w ogóle co to są efekty?
I o co Ci chodzi z "Optimus na redbulu??
Devastator - prawda, zdziwiłem się.
Według mnie film jeśli idzie o efekty jest bomba. Ogólnie bardzo mi sie podobał. Fabuła miała rzeczywiście niedociągnięcia, ale nie aż tak jak to ludzie tutaj wypisują. Myślę że na film jest naprawdę warto iść i nie przejmować się niektórymi tutaj żenującymi recenzjami.
Jak już wspomniałem średnia z niczego się nie bierze, i to jest FAKT. Twoją opinia na temat tego filmu nie jest wcale więcej warta niż innych userów, a jak by się chciało oceniać filmy przez pryzmat takiego krytykowania to jedyne co by można oglądać, to programy na discovery.
dokładnie a nawet 20/10!!!! wszystko było zaje*biastyczne! efekty, dialogi, cały film! Bay zna się na swojej robocie a Megan i Shia wiedzą jak oddać wszystkie emocje :) ja osobiście popłakałam się w dwóch momentach a moja siostra siedziała z rozdziawiona buzią przez większość filmu :) wg. mnie i mojej siostry; 2 jest jeszcze lepsza od jedynki, pomimo że nie przepadam za Megan w tym filmie jak zwykle była zabójcza (i oswoiła małego Decepta :P) co tu więcej pisać TRANSFORMERS RULEZZZ!!! :D