Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Trailer 2

ocenił(a) film na 8

Przedstawiam szczegółowe informację dotyczące Trailera 2 to co czeka nas przez 3 dni przed jego publikacją.

Monday, 04/25
TF3 Trailer Countdown begins with exclusive image #1

Tuesday, 04/26
Exclusive image #2

Wednesday, 04/27
Exclusive image #3

Thursday, 4/28
9am (Pacific Time) - Exclusive image #4
4pm (Pacific Time) – Exclusive TRAILER LAUNCH"

lubiekakao

http://www.youtube.com/watch?v=-mAEb7S0mhg&feature=player_embedded

ledwo ją do filmu dali i już ma umierać :D no nie wiem ... ja obstawiam ironhide bo prime i bee to główne autoboty w filmie są

ocenił(a) film na 6
keymil_filmweb

Tzn miałem na myśli, żeby link dać żeby można było pobrać na dysk ;)

ocenił(a) film na 10
RollOut

i bardzo dobrze że będzie jedna wielka rozwałka ! wreszcie ktoś wykorzystuje potencjal technologi do tworzenia efekciarskich filmów a nie nudnych bajek...

RollOut

W trailerze pokazali już końcówkę - scena na tym molo. Zapewnie sporo głównych bohaterów zarówno mechanicznych jak i żywych zginie :P Obstawiam też że Carly zginie.

ocenił(a) film na 7
longi162

Epicki zwiastun

ocenił(a) film na 9
BigDadddy

myślisz że to jest końcowa scena filmu ? jeśli tak to zobacz na minę sama. widać tam że coś się stało. albo jak już mówiłem prędzej carly zginie albo bee bo nie wydaję mi się aby po uśmierceniu ironhide sam aż tak płakał a bee jest do sama bardzo przywiązany więc to już prędzej. a tak poza moją wypowiedzią to wydaje mi sie że ten pomysł z uśmierceniem carly, ironhide czy bumblebee jest lekko przesadzony.

lubiekakao

O nie tylko nie Bee. Mogą uśmiercić Carly ale nie jego, bo to jedna z lepszych postaci w filmie.

ocenił(a) film na 10
RollOut

Widać, ze po nie najlepszej dwójce, trójka będzie miażdżyć. Byle do lipca

ocenił(a) film na 8
PIOTREKPK19

Wątpię, aby Carly umarła, ponieważ jak Bay napisał, że na końcu Filmu będzie ślub", jak myślicie, kogo?
No napewno Sam'a i Carly

ocenił(a) film na 10
DawidPB94

może Sama i Megatrona? :D

DawidPB94

Bay tak mówił ? - masz jakiś info ?

ocenił(a) film na 8
longi162

http://www.filmweb.pl/news/%C5%9Alub+w+finale+%22Transformers+3%22-63115
Skoro piszę, że Carly zagra przyszłą żonę Sam'a, to chyba wiadome :)

ocenił(a) film na 9
DawidPB94

może po prostu sam płacze po megatronie. podobno shockwave ma zabić megatrona więc może dlatego : DD

ocenił(a) film na 2
lubiekakao

nie możliwe.Megatron wróci na pewno dużo -potężniejszy,a shockwave albo do niego dołaczy albo ZGINIE:)
To musi być jakieś zaskoczenie w filmie,coś nagłego.Jeśli Optimus jest najważniejszy u autobotów to Megatron u deceptów,zawsze tak było,Shockwave będzie dodatkiem,ale głownym wrogiem optimusa będzie,kto wie,może Galvatron :D
Ja już sobie wyobrażam tą epicką moskwe: Optimus,Sentinel może Bee kontra Megatron,Shockwave i dajmy na to Starscream,niesamowita mozajka zimnej,śnieżnej moskwy,a tu niesamowita batalia i w tle lekko dynamiczna muzyczka ze wzruszającą końcówką-Optimus się poświęci,zawsze to robi

ocenił(a) film na 10
Ajinur

bez komentarza...

ocenił(a) film na 8
Ajinur

Ojjj, RollOut, oby ta twoja wypowiedź sprawdziłą się w Filmie
:D

DawidPB94

Jak myślicie urywek, który był w spotach i teraz tego trailera, chodzi o tego dinobota? ptaka? to właśnie scena z Moskwy? Ja mam odczuwam takie wrażenie.

ocenił(a) film na 8
Snajper_21

Nie, to była scena z Chicago , te same ubrania itd.
Żadnej jak dotąd sceny z Moskwy nie ma a ni w trailerze, ani na żadnych screenach. Po prostu cisza w polu .

DawidPB94

Ale w tym urywku widać tylko jak ten robot leci w stronę samochodu. Nie widać żadnych ludzi. To mnie najbardziej nurtuje w tym momencie.

Snajper_21

Czy ten ptak to czasem nie Unicron http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/Unicron_DKUG.jpg

ocenił(a) film na 10
Cyszard

khmmmmm...
To na pewno nie jest Unicron...
już jest potwierdzone że to Laserbeak...

miło że mogłem pomóc...

kyrox

Dzięki

ocenił(a) film na 10
Cyszard

Cysiek... rozwalasz mnie... :D

DawidPB94

Megan Fox też będzie zaproszona na ślub?

RollOut

Prawdopodobnie zobaczymy tego robota http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0d/DOTMSentinelPrime.jpg to jest Sentinel Prime (Michael Bay has confirmed Sentinel Prime will be in Transformers: Dark of the Moon. Entertainment Weekly has revealed the official toy images of Transformers: Dark of the Moon Leader Class Sentinel Prime. A Rosenbauer fire truck has been confirmed to be his vehicle mode, and the Announcement Trailer bot is Sentinel Prime.[8]Recently it has been confirmed that Star Trek's Leonard Nimoy will voice Sentinel Prime in the movie. In an interview with MTV, Michael is quoted as saying "Sentinel Prime is great. He's great...I can't tell you anything else, other than he's great." His successor Optimus Prime leads with his heart, backed by his fist. Sentinel Prime is like Optimus Prime's big brother. They have a great father son bond, they are alike in many ways.)

ocenił(a) film na 10
Cyszard

nie ma co, szybki jesteś Cysiek...
wiemy już o tym przez ponad 2 miesiące...

kyrox

:)

ocenił(a) film na 10
Cyszard

yhy...

ocenił(a) film na 8
kyrox

heeeh dobre:D

ocenił(a) film na 10
pyrazginerz

Cysiek... jak ty coś palniesz to...

kyrox

To z tym dziadem by sobie chyba Autoboty nie poradziły skoro taki wielki

ocenił(a) film na 10
Cyszard

ten "dziad' to Sentinel Prime, jest autobotem... Cysiek ty się musisz jeszcze wiele nauczyć...

kyrox

Unicron To Deception o tego mi chodziło

Cyszard

Tak jak napisał The_Fallen Unicron....jest wielkości księżyca

ocenił(a) film na 10
Cyszard

aha... soły

Cyszard

Cysiek zdaje mi się, ze nie wiesz jak wygląda Unicron....jest wielkości księżyca, więc ptaszkiem to nie jest...Pozdrawiam xD

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

pozdrawiam mame!

kyrox

pozdrawiam małego xD

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

http://www.michaelbay.com/images/TF3_MB2.jpg

oficjalny plakat

RollOut

zajebiaszczy...

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

I,dlaczego Optimus,gdy jest scena z Samem ma dziwna klatkę piersiową i mam nadzieje,ze jakoś tej starej babie dosrają bo za bardzo kozaczy.

ocenił(a) film na 7
RollOut

Zwiastun niczego sobie, a tak btw wiadomo już że czerwony autobot ,którego alt-mode jest ferrari italia to mirage...

ocenił(a) film na 10
_Porter_

niee, do Dreadbox... jest decepticonem a głos daje mu Bay...

ocenił(a) film na 8
kyrox

ferrari to autobot bo w zwiastumie kiedy autoboty wiezdzaja do hangaru to mozna dostrzec ferrari:)

pyrazginerz

Dokładnie jest czerwone ferrari

ocenił(a) film na 10
pyrazginerz

tia... Ferrari to decepticon, który widocznie przeszedł na stronę autobotów jak Jetfire

kyrox

Rzeczywiście znalazłem wzmiankę o tym że jest Decepticon imieniem Dreadbox, który zmienia się w Ferrari. Więc może ten w garażu u Autobotów to Sentinel Prime.

ocenił(a) film na 10
Cyszard

http://4.bp.blogspot.com/_s3CMzZ_EqAg/TQxUAXxY5HI/AAAAAAAAABY/QuIz-_2PL-o/s1600/ TF3ChicagoFireTruckAutobot.jpg
to jest altmode Sentinela :D
to w bazie to na pewno Dreadbox...
tylko jest ex-deceptikonem :D

kyrox

Troche nie wyraznie widać to auto ale też tak może być że jest ex-deceptikonem

Cyszard

Ten czerwony w garażu to może też być Leadfoot mają być trzy autoboty zmieniające się w auta z NASCAR. Leadfoot (czerwony), Roadbuster (zielony), Topspin (niebieski) wszystkie Chevrolety Impala.