Przedstawiam szczegółowe informację dotyczące Trailera 2 to co czeka nas przez 3 dni przed jego publikacją.
Monday, 04/25
TF3 Trailer Countdown begins with exclusive image #1
Tuesday, 04/26
Exclusive image #2
Wednesday, 04/27
Exclusive image #3
Thursday, 4/28
9am (Pacific Time) - Exclusive image #4
4pm (Pacific Time) – Exclusive TRAILER LAUNCH"
kużwa... to Ferrari w garażu to Dreadbox.
Bay potwierdził że czerwone Ferrari Italia to decepticon DREADBOX...
więc nie szukaj jego imienia, bo wymyślasz że Sentinel może być ex-decepticonem i że będzie transformował w ferrari italia...
Jest gdzieś na necie filmik z planu jak jedzie ferrari po mieście a za nim Bee i reszta autobotów, szkoda tylko że nie ma żadnej wzmianki czemu Dreadbox przeszedł na stronę dobrych.
A mi scena na molo wydaje się pożegnaniem. Za Samem widzimy Simmonsa na wózku z nogą w gipsie czyli już jest po walce a za Optimusem stoi jakiś statek więc szykuje się do lotu i to dlatego Sam płacze. Jeżeli nie mam racji to mnie za bardzo nie bluzgajcie. Pozdrawiam.
lol,ty już końcówkę rozkminiasz? bez sensu kompletnie,a ta laska już mnie zaczyna irytować,stoi tylko w tych ujęciach z rozdziawioną gebą i nic,księżniczka albo śpiąca królewna się obudziła i zaczyna ogarniać sprawe,przecież to będzie porażka z nią,nie rozumiem Baya czemu na siłe chce zrobić z tego filmu coś gorszego niż druga część...szkoda,że ten człowiek się wziął za transy,oj szkoda.
Wie jak zrobić efektowny film,ale filmy familijne mnie nieinteresują w przypadku transformers. kasa>widowisko,a brakuję mi dawnej myśli przewodniej: od fanów dla fanów.
Jedyne na co liczę to najmniej naiwna fabuła jaka może być,brak jakiegokolwiek humoru,który kompletnie zabija klimat i powagę sytuacji w filmie no i oczywiście jak najmniej scen z tą barbie.W tedy będzie to na pewno lepszy film od dwójki nie ważne już z jakim happy endem.
w sumie możesz mieć rację, Bay coś wspominał, że chce zakończyć serię, ale z możliwością jej kontynuacji, a fabuła miałaby potoczyć się w stronę Cybertronu
tak wlasnie cekawe do kogo sam mierzy ze spluwy??bo napewno nie do decepta:d wydaje mi sie ze koncowka napewno bedzie mega:)i zaskoczy kazdego...
a co powiedzie, jesli np przy kolejnej czesci TF za kamera usiadlby R.Scott albo Ch.Nolan
Jeżeli Ch.Noaln to to byłby kur8a Film wszech czasów, tak jak to było z Incepcją i Mrocznym Rycerzem !
Może i było by fajnie, gdyby 4 część powstała, ale właśnie zależy jaki Reżyser.
Zupełnie nie ten klimat, Transformersi to bajka dla dzieci, Nolan woli bajki dla starszej widowni, a sam charakter filmu jest nie wymagający, co za pewne Nolanowi byłoby nie na rękę. A Ridley?, wydaje mi się że film w jego wykonaniu by kulał, i byłby mało efektowny. Dawniej miałbym jednak nadzieję na brutalny obraz transformersów w wykonaniu Scotta, jednak po cukierkowym Robin Hoodzie opuściły mnie wszelkie nadzieje na brutalność w kolejnym filmie Ridleya. Z żalem przyznaję, że Bay nadaje się idealnie do rozwałki z transformersami, chociaż widziałbym tutaj jeszcze Timura Bekmambetowa (Dzienna i Nocna straż, oraz Wanted), aczkolwiek on za pewne próbowałby wnieść nieco kreatywności w uniwersum robotów, co tak prostemu filmowi mogłoby wyrządzić krzywdę. Może John Woo?? ech, pewnie zrobiłby gołębia z któregoś z transformersów:)
A moze rezyser IronMana ? Mysle, ze moze duza kasa od HASBRO przekonala bym Baya do 4 czesci.. hmmm
Kolejna rozwałka nic ponad . Ale widzę że ludziska czekają na ten film , dla efektów z nudów można obejrzeć .
Tranformersy I fast furious nadal modne . hahahah
Jak Wy możecie nie zauważyć,że na trailerze jedzie Ferrari w tym hangarze hahahahha.
Optimus w tej scenie mówi "You may lose your faith in us, but never in yourselves. From here, the fight will be your own."
Tak jakby Autoboty z jakiegoś powodu odlatywały, zostawiając ludzi samych w walce z Decepticonami. Co jest dosyć dziwne. Więc może nie rozkminiajmy zakończenia i poczekajmy na film.
http://img703.imageshack.us/f/dreadbox.png/ tu amcie prosiaczki dowód,że to Fera
jeśli w ogóle ma powstać jakakolwiek seria o transformers to tak jak to jest z terminatorem,niech to będzie odrębna saga,coś innego.Niech reżyser inaczej spojrzy na ten film,inaczej mówiąc niech spojrzy okiem znawcy całego uniwersum i przeleję tematykę komiksów/bajek/anime na ekran w postaci 3-ech kolejnych części,ale może już nie na Ziemi,niech w tle nie będą żadni ludzie,żadna armia i kolejny denny patos Ameryki tylko poczujmy się tak jakbyśmy oglądali jeszcze raz bajkę z przed parunastu lat tylko na dużym ekranie i w nieco innej formie.Niech to transformery będą głównymi postaciami tak jak to miało miejsce w bajkach.Niech akcja dzieje się w kosmosie,na cybertronie,żebyśmy mogli się wczuć w ten klimat,odpłynąć nieco...taak pomarzyć fajna rzecz:)
Póki co cieszę się tym co mam,przynajmniej ze strony wizualno technicznej mogę nacieszyć oczy.
Ps.Ciekawe czy Megatron kolejny raz będzie miał inny wygląd,nie wiem jak wam,ale ten z pierwszej części był chyba najlepszy i najbardziej mroczy;p Ponoć ma mieć altmode z ciężarówki z jakąś naczepką,coś o tym wiadomo?
Tak Megatron będzie miał inny wygląd z tego co widziałem na trailerze gry to raczej najlepiej bedzie wyglądał.
To ma nawet sens. Autoboty odlatują z ziemi, nie chcąc już swoją obecnością narażać ludzkość. Ale poczekajmy jak mówisz do premiery filmu. Ja jestem ciekaw jak rozkminią problem oficjalnego istnienia Autobotów na ziemi. Jak wiemy cała ludzkość już wie o obecność gości z kosmosu.
Nie będą rozkminiać, Autoboty po prostu będą na Ziemi, co to jest jeszcze do dodania, skoro wszyscy o nich wiedzą?
W momencie gdy Optimus mówi tej babce, że ludzie ich okłamali, za nim wyraźnie widać srebrnego Autobota, Jak myślicie, to Silverbolt, czy raczej Sideswipe (Sideswipe'a w sumie widać jak wjeżdża do hangaru z resztą Autobotów).
I jeszcze jedna kwestia- skoro statek na Księżycu należy do Decepticonów, to co tam robi Sentinel Prime? Jest więźniem? Czy to inny statek?
http://gabrysiogard.myminicity.com/ind nic nie pękajcie wszystko się w filmie wyjaśni.
wiecie ten film to narazie zagadka. mamy tylko urywki z tego co bedzie wiec mozna tylko sie domyslac jak to bedzie i wymyslac historie;p wiec niestety trzeba poczekac az bedzie film. ale sam jestem posrany bo doczekac sie nie mogę. bo jest co ogladac. ale chciałembym chociaz wiedziec czy da sie juz sciągnąć muze z tego filmu?
Oczywiście:
http://www.youtube.com/watch?v=GB_3X570NYk <---- muzyka
http://www.flv2mp3.com/ <--- tu wklejasz link z muzyką i sciągasz ;p
co do tej sceny na molo mi się wydaje że może w niej chodzić o to że jak już ktoś wcześniej przytoczył optimus się wkurzył na jakąś babke że go okłamała i popełniła duży błąd więc może po prostu stwierdzą że odlatują z ziemi no i się będzie żegnać z samem a np później dowiedzą się o tym statku na księżycu i o deceptikonach i wrócą... ale to moja wersja tylko ;)
keymil_filmweb nawet ciekawa teoria.... może to nie jest końcówka filmu a sam początek, autoboty chcą odlecieć z Ziemi ale dowiadują się o czymś co ukrywali przed nimi ludzie, wtedy zaczyna sie jatka...
Możliwe, lecz czemu Simmons jeździ na "wózku inwalidzkim" widać jak Sam rozmawia z Optimusem (obok sama jest simmon's)
w RotF nic z nogami mu się nie stało, możliwe, że w jakiejś bitwie w DotM mogł mieć jakiś wypadek...
może miał jakiś wypadek samochodowy. może... może... właśnie nie ma co zgadywać, czekamy na kolejne zwiastuny kolejne potwierdzone info. na razie za mało wiemy....
Lauren Nelson po ukazaniu się zwiastunu przekazuje Nam kilka uwag na temat nadchodzących trailerów Transformers: Dark of the Moon , po dyskusji z Michael Bay .
3D Trailer jest teraz gotowy będzie puszczany przed kolejną częścią Piraci z Karaibów a także przed Stranger Tides 3D , który ukaże się 20 maja 2011 roku.
"Trailer 3D - Jest to w zasadzie ten sam trailer plus kilka nowych ujęć. "
I wydaje się, że Trailer 3D będzie podobny do Trailera który widzieliśmy kilka dni temu, ale z dodatkowymi scenami walk. (prawdopodobnie ma to być po to by pokazać jak najbardziej efekty w 3D).
Theatrical Trailer który jest już dostępny będzie ostatnim dużym zwiastunem Transformers 3. Nadchodzące zwiastuny (z wyjątkiem wersji 3D tej samej przyczepy) są to tylko spoty telewizyjne .
Co my byśmy zrobili bez RollOut'a... Jak zawsze dobrze poinformowany, jak zawsze precyzyjny. Wielkie dzięki za szczegółowe info :).
No problem. Jeśli coś dowiem się o datach podam. Ja widać Bay obrał taktykę - film tajemnica:)
Co do Filmu - Bay sam powiedział : Chcę wymazać to co pokazałem w Revenge the Fallen, nagrodą dla fanów ma być Dark of The Moon. I po tylu latach pracy z Transfomersami to mój ostatni film.
Przypomnijmy, że Bay pracował nad trylogią od 2005 roku!
Po co sceptykować jak jeszcze nie ma filmu?
A tak nawiasem pamiętacie te zdjęcia na ścianach miasta z przekreślonymi twarzami autobotów?
Może dlatego odlatują?
Kryox ale ponoć Whelljacka ma nie być,to jak to jest?
Ponoć ma być 14 autobotów:
-Optimus
-Bumblebee
-Ratchet
-Ironhide
-Sideswipe
-Whellie
-Q
-Brains
-Silverbolt
-Sentinel Prime
-Mirage (czerwone ferari,DREADBOX jeśli będzie to czarne ferari.)
-Wreckers:
Leadfoot
Roadbuster
Topspin.
kurde, znowu z przyzwyczajenia napisałem Wheeljack, miało tam być napisane Brains
ps: kto to jest ten Q?
cytat z pol1616165 : http://pl.wikipedia.org/wiki/Shockwave_%28Transformer%29 dla mnie jak scenariusz tego filmu...
to post z innego tematu ale myśle że i tu sie przyda
sądze również że wyżej wymieniony użytkownik może być blisko prawdy. Bay pozmieniał tylko detale np. arka nie wylondowała na ziemi tylko na ksienżycu i ma scenariusz
ja juz sam nie wiem co mam myslec. ale wiem jedno ten film to totslny czadzior. wystarczy poczekac az bedzie w kinach dla tego jade do wrocka na niego bo nie wytrzymam.a z tego co piszecie to juz sie w głowie miesza choc to co piszecie to bardzo ciekawe i pobudza fantazje co tam moze byc w tym filmie, jak to bedzie i jak sie skonczy a najbardziej ciekawi mnie to co z tym statniem na księżycu. poza tym te akcje co pokazali w 2 zwiastunie to az sie spuszcaam jak to ogladam;p
pozdro