Odczep sie w końcu? Manię jakąś masz maniaku? To już nawet kilku zdań prawdy napisac nie mozna?
Dłużej do ciebie nie rozmawiam bo widze że nie potrafisz rozmawiać nic kontruktywnego w rozmawianiu.
Ten film jest realistyczny tylko to taki realizm świat TRANSFORMEÓW .
Musisz o tym pamiętać transformery mają moc nie z tego świata więc ten realizm jest nie z tego świata.
No pewnie że nierealistyczny!! takie roboty nie ISTNIEJOM!! O.o xD
A tak poważnie koleś ma z was niezłą bekę zbyt poważnie podchodzicie do tego xD
To sobie obejrzyj "M jak miłość". Serial bardzo realistyczny. Jeszcze serial nie film - oglądaj bez przerwy [przynajmniej przestaniesz takie p********* rzeczy pisać]. Wystarczyło recenzje przeczytać a nie teraz rozczarowanie - może się poryczysz albo dostaniesz biegunki z przejęcia? Biedactwo. Tak mi cię cholernie żal.
Saturious a czy według ciebie gwiezdne wojny są realistyczne bo według mnie to troszkę nie bardzo :)
Oj Towarzyszu Mao...
Zero realizmu... dobre...
Czego się spodziewałeś, że będą grały prawdziwe wielkie roboty? Czy może dramatu sądowego się spodziewałeś ?
A tak na marginesie. Po cholerę to oglądałeś, przecież dobrze wiedziałeś o czym ten film będzie. Czy u Was w Chinach pozwalają puszczać takie bzdury ? Lepiej się zajmij Olimpiadą bo zostało kilka dni.
Oj... Mao... Mao...
Świat w którym żyjesz jest nierealistyczny .. skoro oczekiwałeś realizmu w filmie o wielkich robotach z kosmosu !!!!!!
Oj Boże... koleś wpadł na ciekawy pomysł żeby walnąć jakąś prowokację, a Wy wciąż mu odpisujecie... ;)
Nie można być aż tak głupim na poważnie xD
ja tam ciągle czekam na kolejne posty. Dalej ludzie, pomóżcie kolesiowi rozwijać jego prowokację. Chciał zaistnieć, wiec założył temat którego treść napewno nie będzie zgodna z czymkolwiek i kimkolwiek ;]
Co wieczór idzie spać z satysfakcją ze "czegoś dokonał". Tak tak, taki typ ludzi istnieje.
Chcesz miec realizmu ? Obejrzyj film dokumentalny o Polskich gornikach .
To jest kino rozrywkowe . i w transformerssach domagac sie realizmu to tak jak w Tancu z Gwiazdami dobrych tancerzy ...
Roboty i mimika twarzy ? czlowieku oni sa z METALU ! Z METALU ! czy tam z innego tworzywa . nie czuja bolu ani niczego innego wiec co to ma byc za mimika tej twarzy ?
Ogarnij Foke .
W Imieniu redakcji
Hubert xD
'Dłużej do ciebie nie rozmawiam bo widze że nie potrafisz rozmawiać nic kontruktywnego w rozmawianiu. '
Widac poziom IQ . 'nie potrafisz rozmawiac nic kontruktywnego w rozmawianiu ' xDDD KONSTRUKTYNEGO to po pierwsze . po Drugie zle to zdanie jest napisane cale xD
IQ <80 ?
'Dłużej do ciebie nie rozmawiam bo widze że nie potrafisz rozmawiać nic kontruktywnego w rozmawianiu. '
Widac poziom IQ . 'nie potrafisz rozmawiac nic kontruktywnego w rozmawianiu ' xDDD KONSTRUKTYWNEGO to po pierwsze . po Drugie zle to zdanie jest napisane cale xD
IQ <80 ?
Jesli mowa o realiźmie wogóle to głupotą jest wsnuwanie takiej tezy. Jesli mowa o realiźmie ale w standardach TF z G1 to trzeba przyjąć fakt że Bay stworzył nową zupelnie inną generacje Transformerów i nei ma co sie doszukiwać podobieństw bo nawet Optimus jest inny i tranbsformuje w inną ciężarówkę niż w G1. Mnie nowy wygląd robotów odpowiada - jest bardziej techniczny i maszynowy no pokazanie ich jest morderczo piekne.
Jesli chodzi o realizm zrozumiany przez efekty specjalne i połaczenie grafiki z filmem to koncey efekt jest wybitny.
Nie było i długo nie będzie podobnych efeków specjalnych.
<hahaha> rozwalil mnie ten post... Ale troche racja te roboty z USA jakies wlasnie nierealistyczne:/ nie wiem za duzo bajerow, Nasz Polskie lepsze, takie zwykly i pelen realizm. pzdr
Kur**wa no nie moge tego czytac. To chyba oczywiste ze film tego typu bedzie nie ralistyczny i o to chodzi!!! Film zajebisty i tyle a jak komus sie nie podoba to niech nie oglada tego typu filmow i niech sie nawet nie wypowiada ze nie ralistyczny ;] i oglada polskie filmy tam napewno jest wszystko realistyczne ;]] Zjeby
Nie no oczywiście, bo przecież roboty powinny ruszać włosami :O nie wiecie co to realizm ahahahahahhaha?