Lepszy niż Shutter i Ring!!! Polecam fanom dobrego azjatycko-amerykanskiego horroru,można się niezle wystraszyc,oglądając zwłaszcza w nocy...
Lepszy niż Shutter... No nie wiem ;) Równie dobry, jak dla mnie troszkę gorszy - mniej momentów "grozy" ;)
Film ogółem godny polecenia ;)
"Lepszy niż Shutter i Ring!!!"
Obu filmom nie dorasta do pięt nawet.
"można się niezle wystraszyc,oglądając zwłaszcza w nocy..."
Groza w tym filmie na mnie wcale nie działała...A oglądałem o 1.00 w nocy sam w domu.
Film na początku przypominał mi "Gin gwai" bo postacie pod wpływem (nie będę mówił czego) zaczynają widzieć ducha. Ale potem okazał się całkiem inny, nie czułem narastającego strachu, wręcz nudził mnie. Jednak duży plus za muzykę.
Dla mnie 5/10.
Mnie sie bardzo podobal. Moze to nie do konca horror, bo fakt malo straszny, ale pierwszy raz poplakalam sie na horrorze.
Wzruszajacy film i opowiada naprawde interesujaca historie, mysle ze warto go zobaczyc, dobre zdjecia i skladna historia :)
Polecam :)
"Lepszy niż Shutter !!!"
To żeś trochę przesadził ten film jest co najwyżej mocno średni 5/10
Moze nie jest to horror ale napewno pieknie opowiedziana historia, Shutter przyznam bylo nieco "straszniejsze", ale ten film ma dusze :)
Zgadzam się, horror z niego nie jest wybitny, ale jako dramat filozoficzny był bardzo ładny, a szczególnie spodobała mi się muzyka na zakończenie + morał który zawsze uważałem za prawdę - w świecie musi być równowaga: "życie człowieka za śmierć innego". Oczywiście nie w dosłownym znaczeniu=) Oceniam na 7/10