Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Bądź stronę, gdzie mogę obejrzeć z napisami? Ale mam na myśli normalne napisy, które zgadzają się z wypowiadanymi słowami. Bo wszędzie, gdzie szukam są złe. Nie wiem, co za 'mądry' człowiek bierze się za tłumaczenie filmu, jeśli kompletnie nie potrafi tego robić? Połowa jest źle przetłumaczona. Nie wiem, czy ktoś sobie zgadywał i wymyślał, co mogli w danej chwili powiedzieć, ale to strasznie psuje film, kiedy napisy są kompletnie różne od tego, co mówią bohaterowie. Zmienia to wtedy sens ich słów. Jak np. można przetłumaczyć zdanie typu 'wychodzimy dzisiaj ze znajomymi, może pójdziesz z nami?' na 'zaprosiłbym cię, ale rozumiesz'. Wtf...

gela1612

oj, strasznie mi przykro z powodu tego wirusa :/ Ja pobierałam z tego linku i nie było nic.
Będzie na kino maniaku na pewno. Wyślę Ci PM

ocenił(a) film na 8
Honda_74

Kiedy mozna sie spodziewac filmu na kinomania** czekam z niecierpliwoscia ;)

Kaarolina1996

Nie chcę nadwerężać Waszej cierpliwości, więc powiem, że mam jutro dostać scalony z napisami film. Jeśli wszystko będzie grało, postaram się, żeby był jak najszybciej dostępny. Oczywiście sporo też będzie zależało od tamtejszych moderatorów :D

ocenił(a) film na 10
Honda_74

super! Nie mogę się doczekać :)

carsii92

film czeka na akceptację moderatora na kino maniaku

Honda_74

dam znać jak już będzie dobra wersja

Honda_74

Na kino maniaku zaakceptowane. Można oglądać w wersji z nowymi napisami.
Dzięki aruba za pomoc z wtopieniem napisów i zamieszczeniem :D

ocenił(a) film na 8
Honda_74

W końcu ! Dziękujemy ;) pewnie duzo wejsc na kinomaniak* bedzie, trzeba sie brac za ogladanie ;)

Honda_74

Po kilku problemach w końcu obejrzałam film z prawidłowymi napisami!!!! Za co Ci bardzo, baardzo dziękuję, Honda ;-) Całkiem inaczej się oglądada!!!!! Dzięki raz jeszcze !!!

gela1612

Dziękuję :) Starałam się, bo też nie mogłam patrzeć na ten film z tym beznadziejnym tłumaczeniem.

Honda_74

Wielkie dzięki za napisy:D przyjemność oglądania była jeszcze większa!

gela1612

Jest już na gryzoniu film http ://chom ikuj. pl/ aruba85 /*23FILMY (spacje usuwamy)

Honda_74

No i to się ceni ;-) Bo wyobrazam sobie, ze musialo byc to ciezkie zadanie :))) Teraz nie poztstalo nam nic innego, jak poczekac na trzecia czesc, o ile w ogole bedzie :) Pozdrawiam !

Honda_74

Czyli mam rozumieć, żę napisy przez Was napisane są najlepszymi polskimi napisami w tej chwili dostępnymi w necie, tak? Bo ja mam inne i nie wiem czy jest sens w ogóle oglądać, a samej ciężko mi stwierdzić, bo nie znam hiszpańskiego, a chce zrozumieć ten film :)

wake_the_dead

Jeśli na początku napisów masz najpierw kilka razy powtórzone "Babi" a potem tekst "Przekraczamy ocean Atlantycki" to możesz sobie odpuścić te napisy.
Przecież wraca z Londynu do Barcelony więc gdzie ma po drodze Atlantyk. Te napisy są jedynym poprawnym tłumaczeniem w tej chwili. Nikt inny się do tej pory za nie nie brał. To co było dostępne do tej pory to niestety tłumaczenie tłumaczenia - z błędami, wymyślonymi tekstami, brakami - wygląda jak translator

Honda_74

W takim razie dziękuję bardzo za tyle żmudnej pracy jaką włożyłaś w nowe tłumaczenie i juz zasysam z gryzonia poprawną wersję <3

wake_the_dead

Miłego oglądania :D

Honda_74

Kurcze, wszystko byłoby idealnie gdyby wklejona czcionka była większa :/ Trzeba blisko siedzieć, bo jest słabo widoczna (mała i bez pogrubienia).

ocenił(a) film na 8
wake_the_dead

Lepsza taka niż w ogóle na tamte tłumaczenie patrzeć nie mogłam a te ? Aż chce sie oglądać ;) Dziękujemy bardzo Honda ;) nawet nie wiesz jak bardzo pomogłaś.

Kaarolina1996

Cieszę się, że sprawiłam Wam radość - ja też nie mogłam na ten film patrzeć z tymi napisami.

wake_the_dead

wake_the_dead: Na to już nie miałam wpływu, bo nie ja wtapiałam napisy, tylko korzystałam z uprzejmości kolegi :) Zawsze można pobrać osobno napisy i film z sieci (wersja jest podana i link też jakby co) Wtedy sobie można wielkość liter ustawić samodzielnie jeśli się nie mylę.

Honda_74

Tak tak można, ale to nie jest aż tak duży mankament, ogólnie jest ok :) I tak to prawda - aż miło czytać takie tłumaczenie.

Ayashi_2

Nie wiem czy ktoś podał taką możliwość, polecam program Napi Projekt. Tylko raz zdarzyło mi się, że nie było napisów do pewnego filmu, ale z tego co pamiętam, tylko dlatego że film był bardzo mało popularny. Napisy dopasowane do wersji filmu, za każdym razem dobre. No i plusem jest oczywiście to, że nie trzeba wyszukiwać samemu. Wystarczy włączyć program i wybrać plik filmowy.

agata_80

Teraz już na napi projekt są napisy do tego filmu tylko mojego autorstwa, więc można spokojnie pobierać. Wcześniej jeszcze można się było naciąć niestety.

ocenił(a) film na 9
Honda_74

Witam, wie ktoś może dlaczego na kinomaniaku nie działa film? a może ktoś zna inna stronę online gdzie można obejrzeć film z nowymi napisami? będę wdzięczna za odp :)

eratko

Na kino maniaku awaria, można oglądać tu: http ://www .videoslasher. com/ video /YQEOZ1PCP3PG (spacje usuwamy)

ocenił(a) film na 9
Honda_74

dzięki za szybką odp, ale podany link (z usuniętymi spacjami oczywiście) nie działa.

eratko

Nie mam pojęcia co się dzieje, do tej pory działał. To z tego linku jest zamieszczony film na kino maniaku. Mogę tylko podpowiedzieć gryzonia - znajdziesz tam do pobrania film z wtopionymi napisami, albo same napisy a film w sieci. Linki w postach powyżej.

ocenił(a) film na 8
Honda_74

Czy można było by włożyć Tylko Ciebie chcę na zalukaj.** ?

ocenił(a) film na 8
Honda_74

Czy można było by włożyć film na zalukaj.. lub ut czy coś. Ponieważ kinomaniak ma jakąś awarię.