PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331270}
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47324
5,2 18 krytyków
U Pana Boga w ogródku
powrót do forum filmu U Pana Boga w ogródku

Za statystowanie w Supraślu można było dostać 50 złotych za dzień. Mój brat i znajomy statystowali. Tyle, że musieli jechać potem do Sokółki (transport filmowców,scena w kościele). A sąsiadka to nawet występować będzie w następnej części (chyba serialowej). Z tego co widać- opłaca się być statystą! : )

elizabeth1991

woah, ale zarobki...

Zrodlo

Nie o zarobiki wszak chodzi lecz o sławę wynikającą z udziału w wiekopomnym dziele ;)

elizabeth1991

chodziło mi po prostu o to, że przychodzisz na plan, postoisz sobie jakiś czas i za stanie dostajesz 50 złotych. tyle!

ocenił(a) film na 9
elizabeth1991

W Stańczykach za stanie do ,,Rysia" dawali 100 zł za dzień

elizabeth1991

fascynująca informacja.............

użytkownik usunięty
Aleksandra_aka_Alessia

Po tej informacji film nabierze dla mnie większego znaczenia... Piniendze to nie wszystko!

elizabeth1991

Biorąc pod uwagę to, że ostatnio pracując na budowie można wyrwać koło 60-70 zł, a tutaj 50 zł za praktycznie nic nierobienie, można w tle kadru sobie gazetę czytać :)

Sub_Zero

no tak, ale to przecie zadne pieniadze dla kolezanki wyżej, która pewnikiem jest sponsorowana przez jej chlopaczka tyrającego albo za granica jak wół, albo przez majacącego niewąski portfel taty... kolege o koreanskiej ksywie podejrzewam o codzienne gniecenie dupy i wstawanie z łóżka o 12 w poludnie, ze wzgledu na wrodzonego lenia i kase ktorą zostawia nasz niemądry rząd w jego kielni jako utrzymywanie uchodźcy z innego kraju...

colagio

jak to mówią, żadna praca nie hańbi, a grosz do grosza i będzie kokosza :D

Speed_5

czasami to o 18 wstaje... a kasy nigdy nie mialem ale gram w scarface i mi sie tak pojebało ze mysle ze jestem bogaty. woo hoo

ocenił(a) film na 8
Zrodlo

ja też statystowałem, jestem z Sokółki, 50 zł do przodu :) zawsze coś hehe

ocenił(a) film na 6
elizabeth1991

Jeżeli dla kogoś 50 złoty za dzień, (dodajmy że za nic nierobienie) to NIC! to chyba słowa bogaczy są, którzy gardzą "marnymi" 50cioma złotymi.

ocenił(a) film na 10
PadreTovaros

to jest proste robota jest ale istnieje jeden problem robić nie ma komu!!.A potem jak co do czego przychodzi to tylko roboty nie ma zal ^.-

elizabeth1991

Heh pomijajac fakt iz ten post jest troche bez sensu to......
Ludzie czasem pracuja w duzo gorszych warunkach za kwote mniejsza od tytulowych 50 zł i wierzcie mi czasem sa to ogromne pieniadze ;):):):)

PS: Zadna praca nie chanbi ale mogli by rzucic przynajmnie te 60 dych z dodatkiem na browarka

POZDRO