PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108346}
7,2 18 tys. ocen
7,2 10 1 17863
6,4 5 krytyków
Ucieczka w milczenie
powrót do forum filmu Ucieczka w milczenie

Jest!

użytkownik usunięty

Dziś ten film będzie lecieć na Polsacie o godz. 00.20! Taka wiadomość dla zainteresowanych ;] Ja na pewno obejrzę... (jeśli nie zasnę ;/)
Pozdrawiam ;]

ocenił(a) film na 9

Ja jestem z Tobą.
Choć żeby go oglądać musiałem cały dzień dzisiaj gimnastykować się z anteną pokojową bo nie mam Polsatu na n-ce. Ale tak trudno trafić na ten film że nie można przegapić. Ostatni raz to widziałem go z te 4 czy 5 lat temu, chyba podczas premiery w Polsce na jakimś kanale płatnym. Leciał w tedy pt. „Mów!”
No to miłego oglądania!

ocenił(a) film na 9
Argento251

Także jestem z Wami! Pierwszy raz zobaczę, ciekawi mnie gra Kristin, bo podobno jest rewelacyjna ;)

Co do anteny - skąd ja to znam xD Oglądam TV na kompie i zawsze miałam albo wszystkie programy, albo jedynkę, szlag mnie trafiał, ale niedawno, po ogromnych staraniach udało mi się ustawić wszystkie naraz xD

shadowx

Ja też chcę obejrzeć ale także nie wiem czy dotrwam... znaczy do 00:20 pewnie tak ale potem reklamy mnie zapewne uśpią... ale będę się starać, bo zdaje mi się, ze warto;)

ocenił(a) film na 10

Pogieło ich czy co??!! ze tak brzydko się wyrażę. Z chęcią bym obejrzała ale ta godzina i POLSAT - najbardziej komercyjna stacja na której co 5 minut jest reklama (dobra, przesadziłam :P)Thank God mam ten film na kompie :P

ocenił(a) film na 9
Violet

Dla mnie to akuratnie odpowiednia pora, bo zawsze koło północy coś zaczynam oglądać (wcześniej się uczę...), dlatego jest ok xD
Ale fakt - wolałabym na jedynce, czy dwójce, chociaż powiem szczerze, że na Polsacie teraz już nie ma tak dużo reklam jak kiedyś - przynajmniej tak długich. Zwykle filmowe, 2-3 minuty. A np. TVN ma ich nawalone...

No cóż. Cieszmy się, że w ogóle film będzie xD

ocenił(a) film na 9
shadowx

"na Polsacie teraz już nie ma tak dużo reklam" – troszkę poprawiłaś mi humor tym żartem bo „Speak” znowu był bardzo dołujący...
I jak, kto wytrwał w całości?
Shadowx no to lubisz oglądać filmy o tej samej porze co ja, jak będziesz miała jakiś ciekawy seansik na oku to daj znać, chętnie pooglądam razem z Tobą. A komu się on podobał spodoba się i ten:
http://www.filmweb.pl/f94624/Cichy+pok%C3%B3j,1996
Również bardzo poruszający obraz o zamknięciu się na świat dziecka, gorąco polecam.

ocenił(a) film na 9
Argento251

Ooo miło :) Jeszcze dziś nie zaglądałam repertuar, ale wiem, że wcześniej będę oglądać "Tajemnicę Brokeback Mountain", chociaż za wcześnie jak dla mnie, ale bardzo chciałam zobaczyć :)

Co do Polsatu - no powiem, że tym razem przesadzili, ale i tak nie ma tak dużo jak kiedyś :D Pamiętam, że zdążyłam wyjść wtedy z psem na spacer i wrócić i reklamy trwały dalej :D I to wcale nie były następne :D

Ja dotrwałam do końca :)

ocenił(a) film na 8
shadowx

Znając możliwości Polsatu, to te wczorajsze reklamy i tak nie były najgorsze.. W zasadzie te pierwsze dwie były w porządku (za to potem sobie trochę odbili :D) W każdym razie też dotrwałam do końca:) Film całkiem całkiem, a Kirsten ładnie grała. Tyle że nie powiedziałabym, że miała wtedy 13 lat, bo mi na starszą wygląda.. Z czystym sercem 8/10 =)