Uważam, że film jest niezły, ale mimo wszystko uważam, że powinni głównej bohaterce dać co najmniej 15 lat, a nie 13 (zresztą na tyle nie wyglądała..). Nie zbyt wiarygodny dla mnie jest właśnie ten wiek - takie imprezy i już tak chore priorytety niektórych osób? Bez przesady.. No dobra, wiem że wszystko idzie w tym kierunku, ale wydaje mi się, że aż tak źle to chyba jeszcze nie jest..
U nas ,może i nie (choć zależy dla kogo ...)
To też mnie zdziwiło lekko mówiąc, ale nawiązując do dalszej części twojej wypowiedzi, z moich przypuszczeń tak jest. Coraz młodsze dziewczyny zaczynają pić ,palic i zachodzić w ciążę. Nie tylko w Ameryce i poza polską, u nas też to sie zdarza (choc nei jest o tym tak głóśno). W ameryce dziewczyny, bd szybko sie rozwijają więc dla mnei ta historia jest rzeczywista. Co do wyglądu ,nei kazda sietak szybko rozwija, ale jej koleżanki wygladały na starsze.
Hehe, mnie trochę śmieszy, że w niektórych Amerykańskich filmach mydlą oczy, że np. 16 latki nie wiedzą nawet co to alkohol, żeby w kolejnym filmie upijać 13latków...
Nie, nie twierdzę, że u nas się to nie zdarza - w końcu większość zaczyna w tym wieku, bardziej mi chodzi o skalę..taaka impreza? Myśląc o 13 latkach, to wyobrażam sobie 1-2 piwa na dworze, a nie taaką imprezkę ;D Ale może to faktycznie różnica w dorastaniu czy "bo to Ameryka".. Sama nie wiem, w każdym razie dość przerażające..