PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108588}

Ukryte

Caché
2005
7,0 17 tys. ocen
7,0 10 1 17213
7,9 44 krytyków
Ukryte
powrót do forum filmu Ukryte

3/10

ocenił(a) film na 3

Przepraszam, ale jestem gupi i niezrozumiałem tego filmu, dlatego oceniłem go tak nisko.
<retarded laugh>

ocenił(a) film na 3
pawel_cimochowski

Dodam, że bardzo podobała mi się gra Pana Koguta. Tak bardzo wczuł się w rolę, że stracił głowę.

ocenił(a) film na 9
pawel_cimochowski

Przeprosiny przyjęte, wybaczamy. Będąc głupkiem jak sam to określiłeś nie brakuje Ci przynajmniej szczerości i samokrytyki, a to już coś.

ocenił(a) film na 3
CXH1437

A podzienkował, dałeś 9/10 to chyba jakieś studyja skończyłeś, jakiś pan prezes pewnie co kanapeczki z drogimi wendlinami je. Ja to wie konserwe lubie sobie zjeść, albo kiełbase jak stara czasem kupi. Fajnie to tak z mondrzejszym porrozmawiać. Ide paznokcie obetne bo mi smalec z konserwy pod nie włazi.

ocenił(a) film na 9
pawel_cimochowski

Kanapeczki ? Chyba kpisz ?! Posądzanie mnie o konsumpcje chleba jest nieporozumieniem. Poniżej Brioche 'nie schodzę'. Ale skąd taki prosty rolnik jak Ty ma to wiedzieć ?! To musicie kupować kiełbasę ? Wybacz dawno na wsi żem był ale kojarzę, że wy tam razem z bydłem koegzystujecie ? Wiem, że za takich jak Ty ktoś musi czasem pomyśleć, więc dam Ci radę odnośnie przycięcia paznokci. Zostaw je w takim stanie jakie są. A to smalcu na później sobie trochę zostawisz, a to w nosie będzie czym podłubać. Pozdrawiam 'niższe' warstwy <retarded laugh>.

ocenił(a) film na 3
CXH1437

A to pszepraszam panicza, ja prosty człowiek, ja kpić nie potrafie. Gdzie tam razem z bydłem, ja ze starą w jednej izbie a bydło obok w drugiej. Musiałem ostatnio drzwi z dykty wstawić bo stara w misce nogi myła i przyszedła potem krowa i z tej miski sie napiła i zdechła. Ide starą przypilnować, bo ostatnio za często świniakom kartofle z koryta wyżera. Taka sie ku*wa zuchwała zrobiła.
Buk zapłać paniczowi za dobre słowa ;).

pawel_cimochowski

Reasumując film słaby 2/10

ocenił(a) film na 3
auggie80

<high five>

pawel_cimochowski

wstyd się przyznać ale usnąłem na tym filmie w kinie....

ocenił(a) film na 1
auggie80

lubię ambitne kino, ale uważam, że kolega pawel_cimochowski ma rację.. podchodziłam do filmu ze 4/5 razy, licząc, że zakończenie podniesie ocenę filmu i nici... mega nuda, jak dla mnie obcięłabym połowę filmu...

ocenił(a) film na 3
ineczkunia

też lubię raczej ambitne filmy, szczególnie europejskie. Po tym (nie wspomnę, że zachęcona dobrą recenzją wziełam na film grupę znajomych, którzy domagali się zwrotu kasy za bilety po seansie:) nasuneło mi się jedno pytanie "what the f...... was"?????