za darmo nie ma, kup sobie na zdrowie ci wyjdzie a nie tylko siedzisz przed mionitorem i skrobieg glupoty
sporty ekstremalne to nie takie zdrowie wcale:P rozwalone stawy po kilku latach? nie thx
od monitora mnie nie odciagniesz bo praca i zainteresowania na szczescie ida w parze, a czasem dla relaksu fajnie znalezc trolla i rozerwac sie
jasne, tylko popatrz na swoje wielkie dupsko, pewnie jestes tlusty i oblesny, zajadasz sie paczkami i onanizujesz do elektroniznych panienek, no gratulacje, poza tym deskorolka to nie znow taki ekstermalny sport, ach nie juz rozumiem, dla ciebie kazdy sport jest ekstremalny, co kolwiek wiaze sie z ruchem a nie tylko napychanie sobie zaladka maksraczem he he fajnie
hehe, nie kieruj sie stereotypami informatyka, ktory to podobno nosi flanelowa koszulke, ma bryle i jeszcze jakies tam cuda niewidy :P oblesnosc i tlustosc mozna porownac do pan ksiegowych ;p informatycy sa z reguly szczupli
jak skateboardingu nie uwazasz za ekstremalny to ok, ale nie ja, skoro uzywasz tak znakomitego zrodla wiedzy jak youtube(z dyskusji ponizej), to wpisz sobie fraze "mtv scarred", ciekawy zbieg okolicznosci w sumie bo niedawno tak sobie ogladalem filmiki na youtube o pro skejtach :) zapewne, pieknie wygladaja ewolucje wykonywane przez rodney mullena czy tonego hawka, ale jak sie przekonasz, oni tez mieli niemile upadki
sa sporty bardziej bezpiecznie jak jogging, przejazdzka rowerem w dluzsza trase czy plywanie, mi to w spokoju wystarcza, nie potrzebuje dawki adrenaliny polaczonej z powylamanymi rekami i nogami
jak to sie mowi, co za duzo to nie zdrowo i kazdy rodzaj aktywnosci jest szkodliwy ale wsrod nich ktore bardziej lub mniej szkodza
co by nie patrzec, praca siedzaca tez nie jest zdrowa ale jakos trzeba umiec polaczyc przyjemnosci z pozytkiem
jejku alez ty zakompleksiony jestes, czepiasz sie wszystkiego, mysle ze generalnie wszystkiego , powiedzialbym
idz poplywaj - ty powiesz nie utopie sie
powiem jogging - ty powiesz stawy od biegania bola
powiem siedz - ty powiesz lezec mi sie chce
powiem lez - ty powiez odlezyny bede mial
ty regulami sie nie zaslaniaj bo juz dales popis he he
ja nie twierdzilem nigdy ze jestem specem od you tuba to ty mi taka latke przypiales,
nie mam czasu ogladac tych bzdur, sam se ogladaj i podziwiaj meska sprawnosc fizyczna buhehe
a pewnie taki z ciebie informatyk jak ze mnie... (az sie boje powiedziec co bo znowu sie przyczepisz)
czy ja sie czepiam?:P
wymienilem rodzaje aktywnosci, ktore preferuje jako twoja alternatywe skejtu, czy to zle?
kto tu stara sie wyciagnac cos czym kasnac z niewiadomo czego?
nie okrzykuje ciebie specem od youtuba, gdzie widzisz takie stwierdzenie?
zreszta, jak mozna byc specem w youtubie... no daruj sobie
dlaczego nie chcesz ogladac skoro, parafrazuje "dzieki youtube sie rozwijam",
dalem sensowny przyklad jak nawet profesjonalisci ulegaja kontuzjom i upadkom
no moze ciebie podniecaja meskie ciala, spocone ciasteczka no to se poogladaj, wszystko berzesz doslownie cwoku? ty i forma aktywnosci haha palcowka na klawiaturze
poza tym baranie dlaczego od razu prownujesz deskororke do sportow ekstermalnych kto karze ci to robic?
plywac tez mozna za 100km badz nurkowac i tez na dobre ci nie wyjdzie
biegac tez mozna na 100 km i wypluwac pluca
jezdzic na sesce mozna bezpiecznie
czego ty sie matole ciagle czepiasz?
nie spinaj sie tak:)
powtarzasz to co napisalem i sobie przypisujesz autorstwo hehe
przeczytaj moj post jeszcze raz
przeszkadza ci cos?:>
boze znow musz sie potawrzac
czesc gamoniu, chyba nie sadziles ze cie zostawie, uprawialem tylko sport :) hehe w przeciwienstwie do ciebie cioteczko, co tam majaczysz?
jak musisz to powtarzaj sie
ale cos za krotko uprawiales ten sport, dalej sie spinasz
spokojan twoja rozczochrana, tyle ile trzeba, tyle ile moj osobisty terener zaleca, czyli ja, hehe, ide spac do jutra dzieciole
czesc komuchu!
W nocy to sie spi, a nie gotuje, nie wszyscy sa informatykami i nie slecza nocami przed monitorem, czasem mozna jeszcze jakis film zobaczzyc, nie koniecznie arcydzielo :P
bo nie malbys co robic tylko kozy pasc, teraz siadaj grzecznie do pracy, na razie palo
nie umieszcz czytac? z toba nie mam o czym rozmawiac, powtarzam betonie, z toba, w ogole to mam mnostwo tematow ale nie dla ciebie
oki doki, nie masz o czym rozmawiac to trudno:) rozumiem
ja tam sie nie denerwuje...
powinienes mi zaplacic szkodliwe bo za darmo to czuje sie wykorystany, a ty obronco ucisnionych nie powinienes tego robic
sprzedajsz sie za darmo to korzystam:)
darmowe dobra rzecz, widzisz jakim stajesz sie Prometeuszem?