Wąwóz

The Gorge
2025
6,2 16 tys. ocen
6,2 10 1 15856
4,9 16 krytyków
Wąwóz
powrót do forum filmu Wąwóz

Miało być fajnie ale film to porażka intelektualna. Już większej bzdury nie mogli wymyśleć. Oglądało się spoko, ale logiki brak.

ocenił(a) film na 6
Marszal19830424

Niby tak ale to nie był film z kategorii która miała nas stymulować intelektualnie. Tak w sumie można zrecenzować każdy film akcji. Czy Jamesy Bondy są logiczne? Albo Mission Impossible? Albo Szybcy i Wściekli? Film miał być zwykłą rozrywką bez głębszych rozkmin, dla mnie też był 5/10 ale dałem oczko wyżej przez to że jednak troche czuć było klimat Silent Hilla/Resident Evil i fabuła była odrobinę oryginalniejsza niż zwykły przeciętny film akcji.

ocenił(a) film na 2
Marszal19830424

Też komentarze mnie zmyliły. Miałam chociaż nadzieję na marvelowski poziom rozrywki, ze spoko efektami specjalnymi, a tam słabe było dosłownie wszystko. Grafika plastikowa jak w starych grach. Nawet gra aktorska scen romatycznych była żenująca w ....j. Dno, muł i wodorosty.

użytkownik usunięty
merciak

Marvelowskie co? Przecież Marvel nie ma żadnego poziomu od endgame. Film przyjemny, dobrze się oglądało. Trochę świeżości, oryginalności, ciekawy na swój sposób.