Kseniucha, Grail - ale mi apetytu narobiliście tymi swoimi wypowiedziami! Prawie mnie przyssało do ekranu. Właśnie przed chwilą skończyłam pisać w "newsroomie" o tym, że w wiadomościach ciągle mówią tylko o kolejnych zarobkach LOTR, a nigdzie nie ma opinii widzów. Fajnie macie, że już widzieliście filmik, ja już nie mogę sie wprost doczekać.
Grail, czyżbyś jechał do Ostravy ze strony www.wladca-pierscieni.pl?
Re: 15 lutyyy!
Wiesz LOTRa mozna bez problemu obejrzec, jeszcze przed swietami, kolega z grupy dyskusyjnej napisałm mi że zciągnał go z internetu i obejrzał, i jest zachwycony. Wiem, że w akademikach też już są dostępne, więc w sumie jak bym nie wytrzymał to mogę wziąść dysk i pojechać do któregoś z kolegów, ale DivX to nie to. Z niecierpliwością czekam na kino, i o ile nie miałem nic do Harry'ego Pottera to wypowiedź dystryba o tym, że LOTR wchodzi później, by HP mógł zarobić bardzo zniechęciła mnie do tego filmu. A faktycznie o Ostravie też czytałem, ciekawa propozycja.
Osobiście mam nadzieję, że po "Ataku klonów" coś się zmieni i "Dwie wierze" będziemy mogli obejrzeć najpóźniej na gwiazdkę 2002. Mam nadzieję, że światowe premiery będą czymś częstrzym i że po AOTC następna nie będzie SW E3 (choć pewnie też będzie to ogólnoświatowa premiera).
Czechy
Tak się złożyło, że moi kumple, jak przyszło co do czego nie zdecydowali się jednak, żeby jechać do Czech (ech ta kasa) i tak upadła moja wizja ujrzenia LOTRa 12.I. (sam nie jadę). Jakby jeszcze ta wycieczka ruszała z Poznania, a nie Katowic... a tak trzeba doliczyc do kosztów jeszcze dojazd na Śląsk. Chodzą słuchy, że w na początku lutego ruszą już jakieś pokazy przedpremierowe, słyszał już może ktoś?