PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737239
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

HALO!!!

ocenił(a) film na 8

Mam dziwne wrażenie że komentowanie filmu zanim się go obejrzy jest conajmnej niewłaściwe, ale to tylko ja...
Najbardziej dziwą chyba oddane głosy!

ocenił(a) film na 10
Ola

Re: HALO!!!
Co do głosów się zgadzam, choć nie zawsze. Ale musisz pamiętać, że niektóre filmy są kultowe (powieści) również, a fani, nawet jak powstanie najgorszy kicz, rzadko kiedy nieodbierają go jako arcydzieła. Ja nie oceniłem tego filmu, lecz pewnie jak zobaczę (w dzień wrocławskiej premiery) od razu wystawię mu piękną laurkę (10) i dodam do ulubionych. Po drodze, tutaj, może i będę wieszał na niego psy, ale i tak będę cały zadowolony. W przypadku Star Wars, już dodałem 2 i 3 epizod do ulubionych. Nawet jak będą 10000000 razy gorsze od Powrotu Jedi to i tak dla mnie będą arcydziełami. Stąd pewnie te głosy. A co do komenatrzy, to nie tylko są oceny i recenzje filmu, ale i oczekiwania i obawy.

ocenił(a) film na 8
Ola

Ziomek
Powiem ci jedno: jesteś genialna. Chociaż i tak to ewenement, że ma takie dobre oceny. Zobacz sobie Krzyżaków Lindy albo Zamojdy, których jeszcze nie zaczęli robić, a mają więcej ocen niż niejedno arcydzieło. ALE W KÓNCU INTERNET JEST DLA MAS