''Władca pierścieni'' i ''Gwiezdne wojny'' to dwa filmy, które mnie tak wynudziły, ze nie byłam w stanie ich obejrzeć do końca. Jedyne ich plusy to efekty specjalne ale ja nie tego szukam w filmach.
Nie wątpię, że znasz się na idiotach, bo jednego z nich możesz oglądać co dzień w lustrze ale nie musisz mi się od razu zwierzać, jak to z wami jest...
Ps. Ten temat jeszcze żyje??
hehehe tak to juz bywa z gejolubami. Może na paradę równości dziewczyna się wybiera, a tam zakazują mieć kont na homofobicznym FW ?
Do Szkopów się wybiera do pracy. Jako robotnik przymusowy :) Kurde, zero honoru - "Setki tysięcy Polaków ruszają za Odrę do pracy" - Przodkowie się w trumnach przewracają i klną szpetnie ;p
Filmweb jest bardziej lewacki niż homofobiczny, niestety.
Wszystko się ostatnio robi lewe, aż strach pomyśleć co z tego rozwoju lewactwa może wyjść. No ale cóż, pożyjemy zobaczymy.
Btw. Jak ci sie Wiesiek 2 podoba ? Dla mnie rozmachem i fabularnie fajny z tym, że brakuje specyficznego trochę swojskiego klimatu jedynki. No i gra jest za bardzo zrobiona pod konsole, co zresztą na pierwszy rzut oka widać. A w końcu RPG to jeden z niewielu bastionów gdzie PC rządzą i powinny rządzić.
Nie grałem w jedynkę. Patrzałem tylko jak kumpel gra :P Wiesiek 2 fajny jest, ale wkurza to skonsolowanie, a poza tym gra jest przesładowana zbytnio seksualnymi tekścikami i motywami - wszystko byłoby spoko, ale co za dużo to nie zdrowo no kurde, aż się to nudne robi :/ A ogólnie to fabuła dobra, grafika piękna i podoba mi się ten słowiański klimacik.
"''Władca pierścieni'' i ''Gwiezdne wojny'' [...] Jedyne ich plusy to efekty specjalne" - tu się muszę nie zgodzić. Władca Pierścieni ma niesamowitą fabułę, szkoda, że odstępuje miejscami od książki, ale nadal jest niesamowity. Efekty specjalne robią pozytywne wrażenie, ale nie jest to jedyny plus. Gwiezdne wojny podobnie, z tym, że jest tam większy nacisk na efekty. Ale wtedy nie potrzeba było 3D, okularów i innych badziewi, żeby ludzie chowali głowy pod krzesła przy wyścigach ścigaczy. :D
Troche sie zagalopowałeś.Pamiętaj że większość ludzi Gwiezdnych Wojen po prostu nie rozumie,nie mówiąc już o pokochaniu.
Pawdopodobne. I znowu jestem facetem:) Czy to pawdopodobne, że 3 letnie dziecko zozumie.
Wiesz,nie każdy je ma...;D [a prznajmniej nie w takim wymiarze jak by chciał];)