PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Kocham Daniela choć w życiu go niewidziałam.Śledzę losy ,,Harrego
Pottera".Zbieram go.

I LOVE DANIEL RADCLIFFE

użytkownik usunięty

ja tez nie martw sie ja go uwielbiam on jest boski ja go Kocham

użytkownik usunięty

czemu piszecie o danielu skoro to forum o władcy pierścieni? ja tez lubie daniela ale nie wypowiadam tego publicznie w taki sposob jak wy....

użytkownik usunięty

Jak możesz go kochać wkońcu to mój chłopak

użytkownik usunięty

Jak możnachodzić z kimś kogo się nie zna?!

użytkownik usunięty

wiesz co jesteś egoistka a po drugie masz dowód na to że cie on poprosił o chodzenie? ananas.24@autograf.pl

użytkownik usunięty

Ja kocham Daniela. Bo Daniel jest przystojny i kochany. Ja mam jego zdjęcie na pulpicie,plakaty,książki i kasety pierwszą część oglądałam 18 razy drugą 12 razy a trzecią dopiero 2 razy.Książki wszystkie przeczytałam w 46 dni,a plakatów mam dużo a jego zdjęć w komputerze 103. Zachęcam was do zbierania gadżetów z Harrym(Danielem) bo to się opłaca.

Po prostu ŻAŁOSNE jest pisanie, że się kocha kogoś, kogo się nie zna, w dodatku na forum WŁADCY PIERŚCIENI, czyli o niebo lepszego filmu niz HP...

użytkownik usunięty
Altharis

dan ma dziewczyne a tą dziewczyną jest moja daleka kuzynka!Jak się o tym dowiedziałam to odnowiłam z nia kontakt żeby mieć lepszy dostęp do Dan'a! jak nie chcecie to nie wieżcie , byłam u niej na wakacjach i go poznałam osobiście!!!!!!!!
asta lavista bebe

Uuu,słaba jesteś ja mam 612 zdjęć.Za to ja lubie Daniela ale kocham Emme Watson.Ona jest boska!!!

użytkownik usunięty

A wiecie,że Daniel to mój kuzyn bo moja ciocia urodziła się w Angli i go zna.I to mój kuzyn.Naprawde już go widziałam mam jego autograf!

ja też i co z tego?? To oznacza, że jestem jego kochanką
(lol2)

ocenił(a) film na 10

Hmmm... o ile się nie mylę to jesteśmy na forum Dwóch wież a nie Dan'a :) No cuż pozostaje mi życzyć Wam szczęścia z Sz.P. Radcliffem ;]

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Kocham Daniela radcliffe. Mam szanse go zobaczyć i mogę sobie z nim pogadać bo umiem język angielski perfekt.Jeżdzę tam często, imam tam ciotkę . Ania

ocenił(a) film na 7

rotfl... a co ma piernik do wiatraka? O.o .. dziewczynki wezcie sie podniecajcie potterkiem na temacie poswieconym wlasnie jemu, a nie na lotr'ze ....

użytkownik usunięty

jak mozna kochac czlowieka ktorego sie w ogole nie zna?! takiego wyznania NIE mozna zucac na wiatr! trzeba najpierw dobze czlowieka poznac a dopiero potem mozna mowic ze sie podoba! moim zdaniem to nie milosc a zwykle zauroczenie! Orlando Bloom jes po prostu piekny! i co z tego? wyglad nie jest najwazniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daj się popodniecać dziewczynkom...... niech sobie po achają i ochają.... ale dlaczego robią to na TYM forum?!

ocenił(a) film na 2
Ashlar

hehe, a mi sie wydaje, ze to dziewczyna pisze sama do siebie tylko udaje dwie osoby ;)

użytkownik usunięty

Żeby kogoś pokochać niekoniecznie trzeba go dobrze poznawać. Ale z tym, że "żeby ktoś się podobał to trzeba go najpierw dobrze poznać" to napewno sie nie zgodzę! Ja Daniela dobrze nie znam a mi się podoba. No i?????

użytkownik usunięty

wiesz co ugryź sie w nos kto ci uwierzy

użytkownik usunięty

ja go też kocham ale on nie ma dziewczyny a wy tylko wciskaci kit że jesteście jego dziewczyną a może ja nią jestem tylko że się nie chwalę!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

ja go też kocham ale on nie ma dziewczyny a wy tylko wciskaci kit że jesteście jego dziewczyną a może ja nią jestem tylko że się nie chwalę!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Nie Nio Nie mam pytan do tych lasek ktore sie tu wypowiadaja;/!! Jaka kretynka napisla ze z nim chodzi??;/ Chyba w snach ;/ Jak widac ciebie gorna czesc ciala rowniez zawodzi i trzebaby tak przeswietlic ja czy aby napewno masz w niej tzw MOZg;/ Bo po twoich wypowiedziach tutaj mozna stwierdzic iz tego narzadu w twoim przypadku brak;/-aGa

użytkownik usunięty

A ty myślisz, że jesteś mądra bo kogoś skrytykowałaś. Mam świadomość, że najprawdopodobniej ona z nim nie chodzi, ale SKĄD WY TO MOŻECIE KURWA WIEDZIEĆ? Może chodzi potajemnie;)

użytkownik usunięty

Ja też lubie Dana. Dostsłam od niego list. On jest supcio

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

ocenił(a) film na 10

jest już zajęty nie wiecie?? nie czytałyście
ma DZIEWCZYNĘ!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Nuriko

jesteś tego pewna może brukowce tylko kłamią

użytkownik usunięty

po pierwet nie od niego tylko od jego menadzera on żadko ma czas na odpisywanie prawie w ogóle go nie ma

ocenił(a) film na 9

jest taki sobie z wyglądu. nie wime jak gra, wolę czytać Pottera niż oglądać. inaczej go sobie wyobrażałam.

ale to jest forum WP. mimo wszystko, miło się z was pośmiać :)

użytkownik usunięty

no looz myślę, że nie jesteście tu jednyne, mi też on się podoba

użytkownik usunięty

wiecie co????????? doszłam do wniosku, że naprawdę nie wiem wielu rzeczy, o których piszą w gazetach. Np to ,że daniel ma dziewczynę...
:):) a poza tym, jego wielki plakat wisi sobie u mnie w pokoju (gdzieś nad kompem) i jak mam zły nastrój to biorę markera i wtedy marny los tego plakatu... Hahaha
Caroleen@

użytkownik usunięty

Ej to znowu ja Daniel mi sie juz nie podoba, jest paskudny niczym szczur lądowy. Może to i fajnie tak sobie pogdybać, ale to juz nie dla mnie. Mój chłopak jest o niebo lepszy od tegfo szczurzyska.:) Pozdrówka dla wszystkich:):):):)
Caroleen@

A co ma piernik do wiatraka?? Redcliff czy jak mu tam jest bardzo przecietnym aktorem, i wróćmy do tematu o Dwóch Wieżach...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Monty_Python

Jejku, ostatni raz ubawiłam się tak, czytając komentarze odnośnie A.Leppera. Wolałabym wypowiadać się o Władcy, ale skoro jesteśmy przy Harrym, to zauważyliście że Radcliffe ma niebieskie oczy? Nie wiem jak można było spieprzyć tak wspaniałą fabułę, dając Oldmana jako Syriusza i Radcliffa jako Harry'ego. Przecież oczy Harry'ego to jego cecha charakterystyczna (obok blizny i czarnych włosów). Gdyby pani Rowling chciała, by Potter miał niebieskie oczy, to by go tak opisała. Nie mogę, film za ponad 90 mln dolarów a nie mogli wybrać kogoś o zielonych oczach, albo chociaż dać mu szkła kontaktowe (w końcu taki wydatek to pryszcz). Błagam o wybaczenie wszytkich fanów Tolkiena, ode mnie już nigdy więcej o Potterze na tym forum. Pozdro for all!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

O ile się nie mylę to jesteśmy na forum dotyczącym Władcy Pierścieni a nie Daniela Radcliffa... Zauważyłam, że wszystkie nastolatki szaleją na jego punkcie... Normalny chłopak, który zagrał w jakimś filmie i już każda mówi, że go kocha i jest jego dziewczyną... Żenada... Założę się, że gdyby nigdy w filmach nie zagrał i któraś (z jego fanek) spotkałaby go na ulicy to by wyśmiała jego urodę...

Pozdrawiam :)

Yuriko_2

pewnie tak, ale to tak fajnie być tak platonicznie zakochanym :)

użytkownik usunięty

koooooooooooochhhhhhhhhhhhhhaa aaaaaaaaaammmmmmmmmm
gggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggoooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo ooo

użytkownik usunięty

ty ździro ja go kocham i sie od niego odpierdol

Po pierwsze to jest forum Dwóch wież, a nie Pottera, a po drugie to on jest strasznie brzydki

użytkownik usunięty

powiem wam tak
ja też kiedyś miałąm manie znaczy się strasznie podobał mi się Daniel ale ostatnio zrozumiałam że na świecie jest tyle fajnych chłopaków a dla jakiegoś tam Daniela który wprawdzie jest brzydki po charakteryzacji ładny mam sie zamartwiać im prrędzej to zrozumiesz tym lepiej
pozdrawiam kasiunia

użytkownik usunięty

Ale wy jestescie glupie. I jeszcze tak sie wyrazac. I do tego jeszcze pieprzyc glupoty na forum Wladcy mojego ukochanego filmu ktory obejrzalem okolo 100 razy. Leczcie sie na nogi bo na glowy za pozno.

użytkownik usunięty

Popieram to forum o wladcy moim ulubionym filmie a nie o danielu głupie dziwki nawet go nie znacie nie wicki jaki jest w żeczywistości opamiętajcie sie pierdolone suki

użytkownik usunięty

oj słoneczko
nie wiem kto tu jest suka i dziwka.
To co mówisz pamiętaj, że kochanie mówisz o sobie bo wypisujesz dokładnie swiadectwo nie o nich, lecz o sobie mianowicie zajrzyj najpierw do słownika i zobacz co to znaczy dziwka i suka jezeli bedziesz znala znaczenie tego slowa to mozemy porozmawiac poniewaz z dziecmi to nie ma co no nie;)mysle ze powinnas uzywać slow ktorych znaczenie jest ci znane bo mowisz cos o czym wogole nie masz pojecia mozesz powiedziec ze te osoby sie pomylily ze sa glupie i wogole ale nie wyzywac je od takich slow
podpis:Twoja pani polonistka

użytkownik usunięty

Popieram to forum o wladcy moim ulubionym filmie a nie o danielu głupie dziwki nawet go nie znacie nie wicki jaki jest w żeczywistości opamiętajcie sie pierdolone suki

użytkownik usunięty

Skończcie już z tymi pierdołami!!! I tak wiemy że z nimi nie chodzicie!!! To ile on by mial dziewczyn co?! Dziwki, nawet go nie znacie!!! Widziałyście go chociaż na żywo?!

ocenił(a) film na 10

Wychodzi na to że Daniel Radcliffe ma 10 dziewczyn i jednego chłopaka. ;-)

Sergi_van_Oli

hehehehe
moim zdaniem ktos tu wkręca paranoje