Kocham Daniela choć w życiu go niewidziałam.Śledzę losy ,,Harrego
Pottera".Zbieram go.
I LOVE DANIEL RADCLIFFE
Kocham Daniela jest taki boski . Mam erotyczne sny w roli głownej z nim. Po prostu szaleństwo. A ta jego pupcia - marzenie. Ate jego usta - świeża szarlotka. Marzę o dniu w którym zostaniemy zamknięci sam na sam w jakimś hotelowym pokoiku i będzie tam tylko wielkie łóżko............. A on zacznie mnie .........Zacznie mi robić.........herbatkę.
Hi! I'm Daniel! I love you too girls.Thanks for everything!You must believe I'm Daniel...really... I am.If you don't believe me ,I can send you my personal photo.You must believe!!! I AM DANIEL RADCLIFFE!!!BELIEVE!!!!BELIEVE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
sorry za bluzgi......omg czy wy macie z deka w tych waszych łepetynach najebane? po pierwsze to jest forum dwóch wież, po drugie mr.radclife jest marny z gęby jak dupa szatana, po 3cie nie kręci się wiochy na publicznych forach wię zamknijcie ryje i masturbujcie się myśląc o tej marnej imitacji faceta;)
sorry za bluzgi......omg czy wy macie z deka w tych waszych łepetynach najebane? po pierwsze to jest forum dwóch wież, po drugie mr.radclife jest marny z gęby jak dupa szatana, po 3cie nie kręci się wiochy na publicznych forach wię zamknijcie ryje i masturbujcie się myśląc o tej marnej imitacji faceta;)
Niemożnakochackogośkogo sięniezzna,możeCisiętylkoDEani el Radcliffepodoba
Monika
Po przeczytaniu tego wszystkiego co tu wypisują fanki, dziewczyny i chłopcy Daniela ;) to po prostu brak mi słów. A teraz idę na stronę Harry'ego - może tam będzie coś o LOTR :))))