mocne 8/10 Fabuła ciekawa zgadza sie i dotego ta chemia na mnie podziałało polecam film gorąco.
a dla mnie pomysł na film został po prostu spieprzony... i całość wyszła bardzo mdło i sentymentalnie... coś a la meksykańska telenowela :) mimo wszystko 7/10 - głownie za aktorstwo ;)
Dokładnie. Pierwsze 15-20 minut zapowiadało oryginalny i przemyślany scenariusz. Pomysł był niezły, ale im dalej tym gorzej. Film jest po prostu zbyt infantylny i banalny, a zakończenie przewidywalne. Mogło być tak dobrze, a zrobiono pasztet. Obiektywnie film można ocenić na 5-6, ale wystawiłem 4, bo zwyczajnie się zawiodłem. Szkoda, zmarnowany potencjał.
[spoiler]
Rozbraja mnie to, że największa chyba tajemnica, dotycząca ludzkości została wyjawiona jakiemuś człowiekowi ot tak po prostu. Później dodatkowo jeden z pracowników się buntuje i postanawia wyjawić mu tajniki przechodzenia przez drzwi. A kluczem do wszystkiego jest.. TADAAM! Nakrycie głowy. Na domiar złego, Szef Wszystkich Szefów tak wzruszył się szaleńczo zakochaną parą, że postanowił ułaskawić głównego bohatera, pozwalając mu żyć własnym życiem. Żenada.