Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90251
5,6 19 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

Drętwy jak Incepcja.

użytkownik usunięty

Ciekawsze jest oglądanie przeterminowanych żelków w Biedronce.

ocenił(a) film na 8

sama żeś drętwa i przeterminowana.

ocenił(a) film na 5
użytkownik usunięty
bodziololo

„let me in” oceniłeś na 10/10, a El Laberinto del fauno na 2/10 – I ty krytykujesz opinie innych….? :D
Beka...

ocenił(a) film na 7

Ciekawe, bo ten film był narawdę fajny

ocenił(a) film na 7
Sylwina_3

A Incepcja mi się nie podobała

co kto lubi, co kto woli

ocenił(a) film na 6

Nie wiem, jak można porównywać te dwa filmy.

ocenił(a) film na 5
urinmyveins

Widzisz - każdy człowiek postrzega świat trochę inaczej i to czego ty nie widzisz inni widzą. I odwrotnie. Idzie zauważyć podobieństwa, z resztą szkielet obu filmów jest taki sam, powłoka jest inna. I tak - można je przyrównać.

Są gusta i guściki, a o tym się nie dyskutuje.

Mi się film podobał, tak jak z reszta Incepcja (dobrze że wyjdzie kolejna). :D

ocenił(a) film na 8
_Arctos_

Bardzo dobry film według mnie.ja go porównuje do 1 części Matrixa.Polecam zobaczyć i ocenić samemu.

ocenił(a) film na 5

słaby film, a za incepcją nie przepadam :)

ocenił(a) film na 7
inflames2007

Witam, film bardzo przyzwoity, tylko oczko niżej od incepcji - (wiadomo inna obsada i bardziej psychologiczny a i budget mniejszy) więc Panowie i Panie nie narzekamy tylko oglądamy - bo defacto dobrych filmów jest mało i tak naprawdę nie ma co oglądać.

Film generalnie dla ludzi myślących i żadnych czegoś nowego, bardzo podobny do "Dark City" (inna historia - też ktoś kontroluje ludzi) - świetnie że zrezygnowali z dużej ilości efektów i skupili się na fabule. Czyli mamy dobry film który warto obejrzeć o życiowych prawdach.

ocenił(a) film na 6

zgadzam się, że i to i Incepcja to słabe filmy, oparte na dobrym pomyśle. Oba rozczarowały przewidywalnością i powtarzalnością.

Identyczne odczucie,