Wszystko ok aktorstwo, akcja... Tylko nawet jak na sf ten film jest po prostu głupi. Nawet nie
warto wypisywac argumentow...
Chciałem obejrzeć ze względu na głównego aktora, pomimo że nie znoszę sf, ale skoro nawet ludzie oglądający sf mówią, że jest głupi to sobie ZDECYDOWANIE odpuszczę.
nie jest głupi, po prostu nie spełnia wydumanych pragnień co poniektórych oglądających ;) Mnie się go bardzo przyjemnie oglądało. Pozytywne przesłanie także przypadło mi do gustu. Oceniam na 7, żadna rewelacja ale dobre rzemiosło. Wolałbym jednak aby był nieco dłuższy- odniosłem wrażenie, że zbyt szybko postępuje finał.
oto i konstruktywna odpowiedź człowieka mądrego inaczej, czyli "nie mogę inaczej- głupiego". Z góry zapowiadam, że w dyskusji a'la dziecko neostrady, udziału brać nie będę, toteż daruj sobie wysiłki ;)
ale sie rzucasz. Ja mowie o filmie a ty mnie atakujesz. Personalne ataki są bez sensu - tak trudno to zrozumiec?? Ja twierdze ze film jest glupi Ty mozesz uwazac inaczej. O gustach sie nie dyskutuje. Ja kazdemu znajomemu bede odradzal to filmidło.