Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90251
5,6 19 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

Jedna uwaga

ocenił(a) film na 5

Wszystko ok aktorstwo, akcja... Tylko nawet jak na sf ten film jest po prostu głupi. Nawet nie
warto wypisywac argumentow...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
buttle

Chciałem obejrzeć ze względu na głównego aktora, pomimo że nie znoszę sf, ale skoro nawet ludzie oglądający sf mówią, że jest głupi to sobie ZDECYDOWANIE odpuszczę.

ocenił(a) film na 7
muzor

nie jest głupi, po prostu nie spełnia wydumanych pragnień co poniektórych oglądających ;) Mnie się go bardzo przyjemnie oglądało. Pozytywne przesłanie także przypadło mi do gustu. Oceniam na 7, żadna rewelacja ale dobre rzemiosło. Wolałbym jednak aby był nieco dłuższy- odniosłem wrażenie, że zbyt szybko postępuje finał.

ocenił(a) film na 5
tomek2123

no dobra - inaczej...
no nie moge inaczej!!!
film jest GŁUPI

ocenił(a) film na 7
muzor

oto i konstruktywna odpowiedź człowieka mądrego inaczej, czyli "nie mogę inaczej- głupiego". Z góry zapowiadam, że w dyskusji a'la dziecko neostrady, udziału brać nie będę, toteż daruj sobie wysiłki ;)

ocenił(a) film na 5
tomek2123

ale sie rzucasz. Ja mowie o filmie a ty mnie atakujesz. Personalne ataki są bez sensu - tak trudno to zrozumiec?? Ja twierdze ze film jest glupi Ty mozesz uwazac inaczej. O gustach sie nie dyskutuje. Ja kazdemu znajomemu bede odradzal to filmidło.

ocenił(a) film na 7
muzor

Panowie - film jest przyzwoity, coś al'a "Dark City" i o tamtym nie mówiło się głupi. Film warto obejrzeć ze względu na to że pokazuje oczywistą prawdę "co by było gdyby..." oraz "przeznaczenie" i sporo innych ciekawych spraw.