PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501993}

Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90074
5,5 27 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

Aż dziwne, że dopiero dzisiaj dowiaduję się o tym filmie. Mama spytała się mnie, czy widziałam ten ogromny plakat w Katowicach i czy się wybieram. Zobaczyłam zwiastun i... chętnie wybiorę się do kina. Nie wiem, czemu, ale przypomina mi klimatem odrobinę moją ukochaną Incepcję, ale to chyba tylko mój wymysł :) Ktoś jeszcze się wybiera?

ocenił(a) film na 7
urinmyveins

Ja tam się wbieram na stówe. Nie żebym pamiętała o czym ten film konkretnie jest, bo zwiastun oglądałam z pół roku temu, ale zdecydowanie mam ochote na tego typu film. Nie ma to jak melodramaty sci-fi - nie ma szans abym ten film przegapiła.

ocenił(a) film na 7
urinmyveins

Hej, ja tez z Katowic, co prawda nie wiem gdzie widzialas ten plakat, bo ja go jakos przeoczylam chyba, ale zakochalam sie w zwiastunie i w muzyce z niego, i tez juz z niecierpliwoscia czekam :) Po tematach widac, ze nie tylko Ty masz skojarzenia z "Incepcja".

ocenił(a) film na 6
keskese87

Moja mam go widziała. Być może nie w Katowicach... Nie ma pamięci do takich rzeczy :)
Liczę, tylko, że film nie będzie aż taki podobny do Incepcji. Liczę na coś oryginalnego :) Pozdrawiam,

keskese87

Plakat wisi na Stawowej, od strony Piotra Skargi ;)