Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90251
5,6 19 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

To mój 1000-czny film oceniony na filmwebie,więc się z tej okazji wypowiem.
Nie wiem czemu wszyscy czepiają się tego filmu,mi się naprawdę podobał i na pewno na nim nie ziewałem.Nie było to kino najwyższych lotów ale widziałem większe gnioty ocenione dużo wyżej.Dałem 7/10,bo ani przez chwilę mnie nie nudził.Na 1000 filmów tylko 20 dostało ode mnie dychę więc siódemka dla tego filmu jest jak najbardziej w pytkę:)
Dużo gorsze było MEDIUM a taką samą ma ocenę ogólną....pzdr

ocenił(a) film na 9
wojciechowski2610

No właśnie nie zawsze ogólna ocena filmu jest dla mnie zrozumiała. Nie czytałam żadnych opisów przed obejrzeniem filmu, wiedziałam tylko, że gra Matt Damon. I pól filmu zastanawiałam się - co to za ludzi? To było fajne, czekać na coś niespodziewanego, potem czekać co ci ludzie zrobią, potem czekać co się w końcu stanie. Dawno nie było filmu, w którym bym nie znała zakończenia już po trzeciej scenie.

ocenił(a) film na 5
wojciechowski2610

No nie, Medium było poważnym i dobrze zrealizowanym filmem o życiu i śmierci, dającym dużo do myślenia. A to coś, to quasi-sensacyjno-romantyczny bubel z mocno naciąganymi rozwiązaniami fabularnymi. "Władcy umysłów" to film dla dzieci, "Medium" dla ludzi dojrzałych. PS Ja ocenionych filmów mam już prawie 1800 a 10/10 dałem tylko 13 produkcjom.

wojciechowski2610

a ja dałem 9/10 dlaczego bo film mnie zaskoczył , a Medium dałem 8/10 chodz to jesttroszke innego rodzaju film. A co do not to ja mam 2971 filmow i tylko 14 not 10 i 71 ma 9

ocenił(a) film na 5
jack666

Uuu, no to wynik masz niezły! Dużo musisz oglądać. Ja staram się obejrzeć jeden film dziennie (co i tak nie zawsze mi się udaje), więc wychodzi ok. 300 filmów na rok. Po 10-latach będzie ich tylko 3000. Mało. Wszystko mało. Życia nie starczy. I to mnie martwi... Pozdro dla wszystkich kinomanów!

wojciechowski2610

Podaj tytuły tych 20filmów którym dałeś dychę.

ocenił(a) film na 7
sawreklamy

Wejdź na mój profil.....12 filmów będziesz widział.

ocenił(a) film na 7
wojciechowski2610

Super - dajcie mu medal - zmarnował kawał życia!

Marucins

jesli o mnie chodzi to zmarnowałem po moich obliczeniach 320dni z zycia na filmy ktore bym musial ogladac bez przerwy

ocenił(a) film na 8
jack666

Film fajny gorszy od Incepcji ale lepszy od Medium