PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501993}

Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90076
5,5 27 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

Po obejrzeniu filmu wyszedłem na balkon i chciałem dosłownie wyć do księżyca! Ten film to totalna romantyczna papka, która spodoba się chyba tylko narzeczonym, którzy są świeżo po zaręczynach, właśnie ustalili datę ślubu i patrząc sobie wzajemnie w swoje maślane oczka, w objęciach niecierpliwie wyczekują na swój "jedyny dzień".

Pozostałym (czyt. normalnym) ludziom ten film wyda się raczej kiepski.

ocenił(a) film na 10
Sony_West

No ja jakoś nie mam maślanych oczek i uważam się za normalnego i ten film mi sie podobał... Więc raczej mów za siebie

ocenił(a) film na 7
Sony_West

Zaręczyny miałem już dosyć dawno, ale film był dla mnie całkiem , całkiem.

ocenił(a) film na 7
robi28b

Dopisuję się do waldinho06 i robi28b - także dawno i to nie tylko zaręczyny!

Adrian - Sony_West - może po prostu nie trafiłeś na swoją Elise, dlatego jesteś taki... normalny???

Film jest fajny, troche miłości, trochę akcji (bez chyba jednego wystrzału, chociaż BUM !!! było - taksówka).

W pewnym momencie myślałem (po scenie w szpitalu), że akcja przeniesie się o ładnych parędiesiąt lat, no ale wtedy może nie byłoby tej akcji?

ocenił(a) film na 7
harkie

Nie ma się co dziwić tej wypowiedzi twórcy tematu - na pewno dla niego "normalny" = statystyczny, sfrustrowany polak, który ostatni raz uprawiał seks siedem lat temu - czyli ktoś taki jak on sam ;]

Rzadko daję adpersony, ale wolę, gdy jednak rozmówca wypowiada się za siebie a nie za innych. Pozdrawiam