PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501993}

Władcy umysłów

The Adjustment Bureau
2011
6,8 90 tys. ocen
6,8 10 1 90076
5,5 27 krytyków
Władcy umysłów
powrót do forum filmu Władcy umysłów

Od momentu, gdy pojawili się tajemniczy goście w kapuluszach miałem ochotę wyłaczyć ten film. Przestawiłem jednak zwrotnicę, zdjąłem klapki "konesera" kina i obejrzałem do końca. Fajna, lekka i przyjemna rozrywka. Dla mnie nie każdy film musi poruszyć serce do głębi lub zająć umysł rozmyśleniami nad sensem życia. I dlatego lubię różne filmy :).

ocenił(a) film na 8
rob_w65

W 100% popieram :) Przecież nie wszystkie filmy muszą zachęcać nas do refleksji nad sensem życia. Czasami trzeba się odprężyć i zobaczyć film o kapeluszach :)

ocenił(a) film na 6
rob_w65

Dokładnie. Film nie był moim zdaniem wybitny, a kolesie w kapeluszach bardzo mnie irytowali, ale fajnie się oglądało, min. dzięki wspaniałej grze Matta Damona.

ocenił(a) film na 7
rob_w65

"Klapki konesera" ? Tutaj co drugi je ma (i uważa się za Raczka), więc wtapiasz się w resztę (jakis nadęty ten Twój post albo też ja błędnie odczytałem sarkazm). Powiem krótko wątku miłosnego absolutnie nie kupiłem. Zwyczajnie mnie nie przekonał ani Damon w roli polityka a tym bardziej wspomniany wyżej wątek jakis taki hmm... mocno naciągany. Pomysł z drzwiami OK - ogólnie całosć lekka łatwa i przyjemna jak rodzima muzyka narodowa, choć jak dla mnie prawie dwie godziny na wchłonienie tresci stanowczo za dużo.