PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298590}

W sieci kłamstw

Body of Lies
2008
7,2 79 tys. ocen
7,2 10 1 78698
6,4 26 krytyków
W sieci kłamstw
powrót do forum filmu W sieci kłamstw

dno

ocenił(a) film na 9

to był pierwszy film na którym zasnąłem, W KINIE!!!

ocenił(a) film na 8
mateuszg81

Sugeruję następnym razem wyspać się dobrze przed pójściem do kina, ewentualnie napić kawy :). A film - kawal dobrego, świetnie zrealizowanego kina, chociaż wykracza niewiele poza rozrywkę. 8/10.

ocenił(a) film na 9
mateuszg81

to następnym razem nie wal wódy przed seansem wtedy nie uśniesz

ocenił(a) film na 8
mateuszg81

no cóż, też usnąłem na paru filmach w życiu, co nie oznaczało wcale że były słabe, byłem po prostu zmęczony :) filmik ekstra, przypomina mi nieco Królestwo, świetna realizacja, zdjęcia, montaż i gra aktorska Leonrado, nie lubiłem gada, ale tym jak i Krwawym diamentem wkupia się w grono lubianych przeze mnie aktorów, pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
mateuszg81

Film przeciętny.
Początek filmu bez żadnego wprowadzenia - taki 'urwany'. Niczym kolejny odcinek jakiegoś serialu.
Sam temat filmu był już poruszany w wielu filmach i dla mnie ten temat jest nudny.
I tak już wszyscy wiedzą, że nie ma terrorystów, że wojna w Iraku jest po to żeby na tym zarobić. Może to rząd amerykański zlecił realizację tego filmu?
5/10

ocenił(a) film na 8
MaliniaQ

"I tak już wszyscy wiedzą, że nie ma terrorystów" - no i o czym tutaj dyskutować, może nie było broni biologicznej, czy atomowej, ale czy nie ma terrorystów :) oki, wystarczy na dziś pozdrawiam

MaliniaQ

Ze terrorystow nie ma, powiedz tym którzy zgineli w Bombaju!

mateuszg81

To był pierwszy raz kiedy pewnie w kinie byłeś i proszę nie chodż więcej i nie pisz bzdurnych opinii

ocenił(a) film na 5
sebzdu3

Film dnem nie jest, to już lekka przesada.
Ale moim zdaniem filmu nie warto polecać innym osobom ze względu na powielany temat we wcześniejszych filmach i ogólnie brak czegoś nowego.
To jest kolejny zwykły filmy amerykański.

ocenił(a) film na 8
MaliniaQ

Odniosę się do wcześniejszego wpisu, znowu niezbyt udanego :):

"Film dnem nie jest..."
no oczywiście, że nie jest, jest na serio fajnym, wciągającym filmem akcji i w tej kategorii jest na dobrym poziomie,

"Ale moim zdaniem filmu nie warto polecać innym osobom ze względu na powielany temat we wcześniejszych filmach"
oj argument to niestety jest niezbyt udany na to żeby nie polecać tego filmu, to tak samo nie trzeba było oglądać "Gladiatora", bo np. kiedyś był "Spartakus" z Kirkiem Douglasem, po co oglądać filmy o drugiej wojnie, tyle ich już powstało, hmmm tak samo nie oglądajmy "Infiltracji" bo był już kiedyś "Donnie Brasco", itd. można to ciągnąć bez końca, film wcale nie jest powieleniem czegokolwiek, jest rewelacyjnie zmontowany i ma świetne zdjęcia, może zmieniłbym w nim końcówkę, robiąc ją bardziej dramatyczną, ale cóż wybór reżysera, dlatego daję mu nie 10/10, ale 9/10

"To jest kolejny zwykły filmy amerykański"
no film amerykański to to jest na pewno :)
pozdrawiam