PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5521}

W sieci zła

Fallen
1998
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 49032
6,2 13 krytyków
W sieci zła
powrót do forum filmu W sieci zła

Znakomicie zrealizowany , wciągający , trzymający w napięciu do końca i ani przez chwilę nie pozwalający się nudzić.A także świetny klimat , super scenariusz , znakomite zdjęcia oraz jak zawsze doskonała rola Denzela.Moja ocena 10/10.

rado_filmaniak

Boże zmiłuj się

rado_filmaniak

Racja. Super horror na genialnym pomyśle i zaskakującej końcówce. Ten film gwarantuje emocje i wysoką ocenę.

jasio88thc

Dokładnie tak, popieram :)

ocenił(a) film na 7
jasio88thc

Akurat końcówka mnie rozczarowała ale reszta super

ocenił(a) film na 7
Danio31b

konczy sie tak jak większość dramatów, ale fakt producent tego nie zaznaczył. Nie musi mieć szczęśliwego hollywoodzkiego przerysowanego zakończenia.

ocenił(a) film na 8
rado_filmaniak

Mnie trochę rozczarował po doskonałym początku, wciągająca intryga kryminalna nie pozwalała ani na moment oderwać się z przed ekranu, tajemnicze morderstwa, a tu wszystko sprowadza się do obecności biblijnego demona. Akcja straciła na tempie no i z doskonałego thrillera zrobił się pseudohorror, chociaż muszę przyznać, że finał zaskakujący. Ostatecznie daję 8/10 ale niedosyt pozostaje.

ocenił(a) film na 7
rado_filmaniak

Mam zupełnie inne odczucia. Początek był ciekawy, a reszta filmu polegała na nudnej ucieczce przed demonem. Przez to film niemiłosiernie się dłużył. Myślałem, że chociaż uda mu się oczyścić z zarzutów ale nic z tego. Jedyny atut tego filmu to obsada...